Denizli Büyükşehir Beyağaç’ın 44 yıllık hayalini gerçekleştirdi

DENİZLİ 10.11.2016 - 14:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Büyükşehir Beyağaç’ın 44 yıllık hayalini gerçekleştirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Beyağaç ilçesinin 44 yıllık hayali olan Beyağaç-Muğla yolunu tamamladı.

Beyağaç’ın Muğla’ya 130 kilometre olan mesafesi 68 kilometreye düşerken, projenin tamamlanması dolayısıyla Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, meclis üyeleri ve muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, “Beyağaç Kaymakamı olarak kendim ve halkımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Beyağaç uzun yıllardan beri sadece Denizli’den gelişi olup çıkışı olmayan küçük kalmış bir ilçemizdi. Sizin özverili çalışmanız ve bize olan desteğiniz sayesinde Muğla’ya iletişimimiz oldu. 44 yıldan beri patika olan yolu dağı taşı deldiniz asfalt hale getirdiniz” dedi. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ise, “Siz, Denizli Belediye Başkanıyken de Beyağaç’a ağabeylik yaptınız. Büyükşehir olduktan sonra da hizmetlere sizinle beraber devam ediyoruz. Biz belediye olduğumuzdan beri Muğla’ya ulaşımı konuştuk. 44 yıllık hayalimizi 2016 yılında noktalamış olduk. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.     “Beyağaç’ta hiçbir sorun kalmasın istiyoruz” Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Nezaket gösterdiniz. Biz 30 Mart öncesinde Beyağaç’ı köy köy dolaştık. Çözülemeyen dertler ‘çözülecek’ dedik. Bunların içinde en önemlisi Karacaören yoluydu. Beyağaç, çıkmaz sokak denilen bir yerdi. Şükürler olsun vermiş olduğumuz sözü Ekim 2016 itibariyle yerine getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyacının karşılanmış olması bizleri ayrıca mutlu etti. Yapılması gereken işlerde Beyağaç Belediyemiz ve tüm ilçelerimizle birlikte çalışıp birlikte hizmet edeceğiz. Tek gayemiz hizmetkar olmak. Daha güzel işler yapacağız. 2017’nin sonuna kadar Beyağaç’ta hiçbir sorun kalmasın istiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Zolan’a Eren Günü tablosu Ziyaretin sonunda Başkan Akçay, Beyağaç'ta her yıl ağustos ayında düzenlenen Kartal Gölü Eren Günü Şenliklerini anlatan bir tabloyu Başkan Zolan’a hediye etti. Yolun tamamlanmasıyla Denizli ve Muğla’nın daha kolay buluşacağı ifade edilirken, bunun Beyağaç’ın ekonomik olarak kalkınmasında büyük rol oynayacağı vurgulandı. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Beyağaç ilçesinin 44 yıllık hayali olan Beyağaç-Muğla yolunu tamamlamasıyla ilçenin Muğla’ya Kale ilçesi üzerinden 130 kilometre olan mesafesinin 68 kilometreye düştüğü ifade edildi.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Beyağaç ilçesinin 44 yıllık hayali olan Beyağaç-Muğla yolunu tamamladı.

Beyağaç’ın Muğla’ya 130 kilometre olan mesafesi 68 kilometreye düşerken, projenin tamamlanması dolayısıyla Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, meclis üyeleri ve muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, “Beyağaç Kaymakamı olarak kendim ve halkımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Beyağaç uzun yıllardan beri sadece Denizli’den gelişi olup çıkışı olmayan küçük kalmış bir ilçemizdi. Sizin özverili çalışmanız ve bize olan desteğiniz sayesinde Muğla’ya iletişimimiz oldu. 44 yıldan beri patika olan yolu dağı taşı deldiniz asfalt hale getirdiniz” dedi. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ise, “Siz, Denizli Belediye Başkanıyken de Beyağaç’a ağabeylik yaptınız. Büyükşehir olduktan sonra da hizmetlere sizinle beraber devam ediyoruz. Biz belediye olduğumuzdan beri Muğla’ya ulaşımı konuştuk. 44 yıllık hayalimizi 2016 yılında noktalamış olduk. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 


“Beyağaç’ta hiçbir sorun kalmasın istiyoruz”


Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Nezaket gösterdiniz. Biz 30 Mart öncesinde Beyağaç’ı köy köy dolaştık. Çözülemeyen dertler ‘çözülecek’ dedik. Bunların içinde en önemlisi Karacaören yoluydu. Beyağaç, çıkmaz sokak denilen bir yerdi. Şükürler olsun vermiş olduğumuz sözü Ekim 2016 itibariyle yerine getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyacının karşılanmış olması bizleri ayrıca mutlu etti. Yapılması gereken işlerde Beyağaç Belediyemiz ve tüm ilçelerimizle birlikte çalışıp birlikte hizmet edeceğiz. Tek gayemiz hizmetkar olmak. Daha güzel işler yapacağız. 2017’nin sonuna kadar Beyağaç’ta hiçbir sorun kalmasın istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Başkan Zolan’a Eren Günü tablosu


Ziyaretin sonunda Başkan Akçay, Beyağaç'ta her yıl ağustos ayında düzenlenen Kartal Gölü Eren Günü Şenliklerini anlatan bir tabloyu Başkan Zolan’a hediye etti. Yolun tamamlanmasıyla Denizli ve Muğla’nın daha kolay buluşacağı ifade edilirken, bunun Beyağaç’ın ekonomik olarak kalkınmasında büyük rol oynayacağı vurgulandı. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Beyağaç ilçesinin 44 yıllık hayali olan Beyağaç-Muğla yolunu tamamlamasıyla ilçenin Muğla’ya Kale ilçesi üzerinden 130 kilometre olan mesafesinin 68 kilometreye düştüğü ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.