Denizli, Büyükşehir sofralarında buluştu

DENİZLİ 18.06.2018 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli, Büyükşehir sofralarında buluştu

Denizlililer, ramazan ayı boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir ya da iki mahallede düzenlediği gönül sofraları, sahur programları ve iftar çadırında buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği gönül sofralarında bu yıl da 250 binden fazla kişi aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin mahalle kültürünü canlandırdığı, birlik ve beraberliği artırdığı mahalle iftarları programının yanı sıra ramazan ayı boyunca sahur programlarıyla da vatandaşları bir araya getirdi. Binlerce Denizlili, Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir ya da iki mahallede düzenlediği iftar sofrasını paylaşırken, sahur programlarında da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kayalık Caddesi’ndeki Ulu Cami yanında kurduğu ve hayırseverlerin verdiği iftar çadırında da her gün 5 bin kişi orucunu açtı. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği gönül sofralarında, sahur programlarında ve iftar çadırında bu yıl da 250 binden fazla kişi birlikte orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı.   “Gelenek güçlü şekilde devam ediyor"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de ramazan ayının çok güzel geçtiğini belirterek, “Ramazan ayına tekrar sağlıklı, huzurlu bir şekilde kavuşalım inşallah. Bu ayda teneffüs ettiğimiz manevi havayı daim kılalım” dedi. Her gün bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarların yanı sıra sahur programlarında da vatandaşlarla buluştuklarını kaydeden Başkan Zolan, “Aynı sofrada buluşmanın bereketini, bolluğunu, birlik ve beraberliğimizin güçlendiğini tüm vatandaşlarımızla tanık olduk. Denizli’de gelenek güçlü şekilde devam ediyor. Gönül sofralarımızda konu sadece yemek değil. Mesele oradaki manevi atmosferi yaşayıp o havayı birlikte teneffüs edebilmek, esas temeli odur” dedi.   "Çocukluğumuzda ramazanlar böyleydi"   Çocuklara ve gençlere "Eskiden ramazanlar böyleydi" dedirterek güzel anılar bırakmak istediklerini söyleyen Başkan Zolan, “Tüm bunların yanı sıra bu buluşmalarımızda mahallelerimizde yaptığımız ve yapacak olduğumuz işleri vatandaşlarımızla istişare ettik. Bizlerin davetini kırmayarak gönül sofralarımıza katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her fırsatta bizlerle birlikte olarak yalnız bırakmayan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye de çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Denizlililer, ramazan ayı boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir ya da iki mahallede düzenlediği gönül sofraları, sahur programları ve iftar çadırında buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği gönül sofralarında bu yıl da 250 binden fazla kişi aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin mahalle kültürünü canlandırdığı, birlik ve beraberliği artırdığı mahalle iftarları programının yanı sıra ramazan ayı boyunca sahur programlarıyla da vatandaşları bir araya getirdi. Binlerce Denizlili, Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir ya da iki mahallede düzenlediği iftar sofrasını paylaşırken, sahur programlarında da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kayalık Caddesi’ndeki Ulu Cami yanında kurduğu ve hayırseverlerin verdiği iftar çadırında da her gün 5 bin kişi orucunu açtı. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği gönül sofralarında, sahur programlarında ve iftar çadırında bu yıl da 250 binden fazla kişi birlikte orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

“Gelenek güçlü şekilde devam ediyor"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de ramazan ayının çok güzel geçtiğini belirterek, “Ramazan ayına tekrar sağlıklı, huzurlu bir şekilde kavuşalım inşallah. Bu ayda teneffüs ettiğimiz manevi havayı daim kılalım” dedi. Her gün bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarların yanı sıra sahur programlarında da vatandaşlarla buluştuklarını kaydeden Başkan Zolan, “Aynı sofrada buluşmanın bereketini, bolluğunu, birlik ve beraberliğimizin güçlendiğini tüm vatandaşlarımızla tanık olduk. Denizli’de gelenek güçlü şekilde devam ediyor. Gönül sofralarımızda konu sadece yemek değil. Mesele oradaki manevi atmosferi yaşayıp o havayı birlikte teneffüs edebilmek, esas temeli odur” dedi.

 

"Çocukluğumuzda ramazanlar böyleydi"

 

Çocuklara ve gençlere "Eskiden ramazanlar böyleydi" dedirterek güzel anılar bırakmak istediklerini söyleyen Başkan Zolan, “Tüm bunların yanı sıra bu buluşmalarımızda mahallelerimizde yaptığımız ve yapacak olduğumuz işleri vatandaşlarımızla istişare ettik. Bizlerin davetini kırmayarak gönül sofralarımıza katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her fırsatta bizlerle birlikte olarak yalnız bırakmayan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye de çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.