Denizli Çal Garası’na Gurbetçi Morali

SPOR 02.02.2019 - 13:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çal Garası’na Gurbetçi Morali

Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Çal Belediyespor’a İsviçre’den moral geldi.     İki hafta önce Sarayköyspor’a yenilerek liderlik koltuğundan inen Çal Garası’na 28 yıldır İsviçre’de yaşayan Yıldıray Efe’den destek ve moral geldi. Aslen Çal’ın Akkent mahallesinden olan ve 30 yıl önce Çal’ın formasını giyen, ardından İsviçre’ye yerleşen Yıldıray Efe, takıma yemek verdi. Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür’ün de bulunduğu yemekte konuşan eski futbolcu Efe, “Takımımızı Bağbaşı maçında izledim. Daha önce de sosyal medya ve medya üzerinden takip ediyordum. Çok iyi bir takımımız var. Bu takım mutlaka şampiyon olacaktır. Çal’da doğan ve Çal’da doyan herkes gücünün ölçüsünde Çal Garası’na destek vermelidir” dedi. Futbolcular ise, yarın Denizli’de Akhan İzolasyon ile oynayacakları maçı kazanıp, galibiyeti Avrupa’da yaşayan Çallı gurbetçilere hediye edeceklerini söylediler. Başkan Tatar ise, katkılarından dolayı Yıldıray Efe’ye teşekkür etti.

Denizli Süper Amatör Lig ekiplerinden Çal Belediyespor’a İsviçre’den moral geldi.

 

 

İki hafta önce Sarayköyspor’a yenilerek liderlik koltuğundan inen Çal Garası’na 28 yıldır İsviçre’de yaşayan Yıldıray Efe’den destek ve moral geldi.

Aslen Çal’ın Akkent mahallesinden olan ve 30 yıl önce Çal’ın formasını giyen, ardından İsviçre’ye yerleşen Yıldıray Efe, takıma yemek verdi. Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İlhan Üşür’ün de bulunduğu yemekte konuşan eski futbolcu Efe, “Takımımızı Bağbaşı maçında izledim. Daha önce de sosyal medya ve medya üzerinden takip ediyordum. Çok iyi bir takımımız var. Bu takım mutlaka şampiyon olacaktır. Çal’da doğan ve Çal’da doyan herkes gücünün ölçüsünde Çal Garası’na destek vermelidir” dedi.

Futbolcular ise, yarın Denizli’de Akhan İzolasyon ile oynayacakları maçı kazanıp, galibiyeti Avrupa’da yaşayan Çallı gurbetçilere hediye edeceklerini söylediler. Başkan Tatar ise, katkılarından dolayı Yıldıray Efe’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.