Denizli Çal İlçe Başkanı Akcan'a Gazilerden Moral Ziyareti

DENİZLİ 25.02.2019 - 18:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çal İlçe Başkanı Akcan'a Gazilerden Moral Ziyareti

Denizli’nin Çal ilçesinde ikamet eden Kıbrıs gazileri Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Belediye Başkan adayı Fethi Akcan’ı ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri için başarı dilediler.     Gaziler, “Çal’da kardeşlik kazanacak. 5 yıldır belediyemiz asla ayrımcılık yapmadı, ötekileştirmedi” derken, Başkan Akcan ise “Bu ziyaret ve destek beni çok duygulandırdı” dedi. Başkan Fethi Akcan’ı ziyaret eden heyette Çallı gaziler Ali Kara, Remzi Karahan, Ethem Dedeler, Salih Dedeler ve İbrahim Yurt yer aldı. Gazilerden Ali Kara, “Başkanımız ve Çal için 31 Mart seçimleri hayırlı uğurlu olsun. Fethi Akcan ve ekibine başarı diliyoruz” dedi.     “AKCAN HER ZAMAN BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLDU” Remzi Karahan ise, “Çal’da kardeşlik kazanacak. Fethi Akcan’ın çalışmalarından memnunuz. Her zaman bütünleştirici başkan oldu. Asla ayrımcılık yapmadı” derken, Ethem Dedeler isimli gazi ise, “Eskiden belediye başkanlarının yemeklerine muhalefete oy veren insanlar katılmazdı. 5 yıldır Çal’da bu durum tersine döndü. Başkanımız herkesi kucaklıyor. Herkesin, her Çallı’nın belediye başkanı oldu. Kendisine 31 Mart’ta başarı diliyoruz” dedi.     AKCAN ÇOK DUYGULANDI Başkan Akcan, gazilerin yaptığı ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını söyleyerek, “Gazilerimizin destek ve başarı için yaptığı ziyaret şahsımı çok duygulandırdı. Gazilerimiz ve şehit aileleri her zaman başımızın tacıdır. Evet, gazilerimizin teşhisi çok doğru. Biz asla ayrımcılık yapmadık, kimseyi ötekileştirmedik. Nazik ziyaretlerinden ötürü hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli’nin Çal ilçesinde ikamet eden Kıbrıs gazileri Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Belediye Başkan adayı Fethi Akcan’ı ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri için başarı dilediler.

 

 

Gaziler, “Çal’da kardeşlik kazanacak. 5 yıldır belediyemiz asla ayrımcılık yapmadı, ötekileştirmedi” derken, Başkan Akcan ise “Bu ziyaret ve destek beni çok duygulandırdı” dedi.

Başkan Fethi Akcan’ı ziyaret eden heyette Çallı gaziler Ali Kara, Remzi Karahan, Ethem Dedeler, Salih Dedeler ve İbrahim Yurt yer aldı. Gazilerden Ali Kara, “Başkanımız ve Çal için 31 Mart seçimleri hayırlı uğurlu olsun. Fethi Akcan ve ekibine başarı diliyoruz” dedi.

 

 

“AKCAN HER ZAMAN BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLDU”

Remzi Karahan ise, “Çal’da kardeşlik kazanacak. Fethi Akcan’ın çalışmalarından memnunuz. Her zaman bütünleştirici başkan oldu. Asla ayrımcılık yapmadı” derken, Ethem Dedeler isimli gazi ise, “Eskiden belediye başkanlarının yemeklerine muhalefete oy veren insanlar katılmazdı. 5 yıldır Çal’da bu durum tersine döndü. Başkanımız herkesi kucaklıyor. Herkesin, her Çallı’nın belediye başkanı oldu. Kendisine 31 Mart’ta başarı diliyoruz” dedi.

 

 

AKCAN ÇOK DUYGULANDI

Başkan Akcan, gazilerin yaptığı ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını söyleyerek, “Gazilerimizin destek ve başarı için yaptığı ziyaret şahsımı çok duygulandırdı. Gazilerimiz ve şehit aileleri her zaman başımızın tacıdır. Evet, gazilerimizin teşhisi çok doğru. Biz asla ayrımcılık yapmadık, kimseyi ötekileştirmedik. Nazik ziyaretlerinden ötürü hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.