Denizli Çal İlçesi Belediye Başkanı Akcan'dan Turizm Haftasında Müjde

DENİZLİ 15.04.2019 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çal İlçesi Belediye Başkanı Akcan'dan Turizm Haftasında Müjde

Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Akcan, yayımladığı Turizm Haftası kutlama mesajında, eko turizm için bir süre önce başlatılan fizibilite çalışmalarının bittiğini, yakın zaman da yatırımlara başlanacağı müjdesini verdi.   Denizli Çal İlçesi’nde, karavan ve çadır turizmi ile Trekking yürüyüşlerinin bir süre önce başladı. Başkan Fethi Akcan, eko turizm için bir süre önce çalışma başlattı. Turizm Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan Akcan, “Türkiye gibi dört mevsimi bir arada yaşayan, doğal güzelliklerinin yanı sıra deniz-kum ve güneşe sahip bir ülke, daha fazla turiste ev sahipliği yapmalıdır. Biz de, bölgemizi turizme açmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Turizm Haftası kutlu olsun” dedi. Çökelez Dağı’nın eteklerinde yer alan Kaplanlar Mahallesi Gölet’inin yanına Kent Ormanı kurulacağını,  ormanın içinde Bungalov evler ile doğaya saygılı sosyal tesisler yapılacağını söyleyen Başkan Fethi Akcan, “Eko turizm kapsamında yayla turizmini de başlatacağız. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan orman tahsisi talebinde bulunuldu, yer tahsisi için onay bekliyoruz. Çevre ve kültür değerlerinin sürdürülebilirliliğini garanti altına alan, yerel halka maddi yarar sağlayan turizm olarak adlandırılan eko turizm, aynı zaman da doğaya da saygılı. Önümüzdeki yıllarda Çal, doğa tutkunlarını, eko turizm sevenleri ağırlayacak” diye konuştu.  

Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Akcan, yayımladığı Turizm Haftası kutlama mesajında, eko turizm için bir süre önce başlatılan fizibilite çalışmalarının bittiğini, yakın zaman da yatırımlara başlanacağı müjdesini verdi.

 

Denizli Çal İlçesi’nde, karavan ve çadır turizmi ile Trekking yürüyüşlerinin bir süre önce başladı. Başkan Fethi Akcan, eko turizm için bir süre önce çalışma başlattı. Turizm Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan Akcan, “Türkiye gibi dört mevsimi bir arada yaşayan, doğal güzelliklerinin yanı sıra deniz-kum ve güneşe sahip bir ülke, daha fazla turiste ev sahipliği yapmalıdır. Biz de, bölgemizi turizme açmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Turizm Haftası kutlu olsun” dedi.

Çökelez Dağı’nın eteklerinde yer alan Kaplanlar Mahallesi Gölet’inin yanına Kent Ormanı kurulacağını,  ormanın içinde Bungalov evler ile doğaya saygılı sosyal tesisler yapılacağını söyleyen Başkan Fethi Akcan, “Eko turizm kapsamında yayla turizmini de başlatacağız. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan orman tahsisi talebinde bulunuldu, yer tahsisi için onay bekliyoruz. Çevre ve kültür değerlerinin sürdürülebilirliliğini garanti altına alan, yerel halka maddi yarar sağlayan turizm olarak adlandırılan eko turizm, aynı zaman da doğaya da saygılı. Önümüzdeki yıllarda Çal, doğa tutkunlarını, eko turizm sevenleri ağırlayacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.