Denizli Çameli'de Ak Parti toplantısı yapıldı

GÜNDEM 22.03.2017 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli'de Ak Parti toplantısı yapıldı

AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ,İlçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Katıldı.

“AK Parti'nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN "Çameli İlçe Teşkilatı olarak yaklaşan referanduma şimdiden hazırız referandum çalışmalarının startını verdik. Çalışmalarımız esnasında çalınmadık kapı, konuşulmadık insan bırakmıyoruz Referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğunu Çameli halkına anlatacağız.” Dedi.       Çameli ilçesinde sürdürülen referandum bilgilendirme çalışmalarında vatandaşların gösterdiği ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz "Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletin iradesini yok sayanlar, her hamlelerinde hak ettikleri yanıtı yine milletten alıyorlar. Milletimiz bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazırlanıyor. Referandumda sandıktan çıkacak her bir 'evet' oyu, ülkemiz üzerin de oyunlar oynamak isteyenlere tokat gibi olacak" şeklinde konuştu.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 24 Mart 2017 Cuma Günü Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yapılacak olan mitinge tüm Çamelili vatandaşları davet etti.
AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ,İlçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Katıldı.

“AK Parti'nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN "Çameli İlçe Teşkilatı olarak yaklaşan referanduma şimdiden hazırız referandum çalışmalarının startını verdik. Çalışmalarımız esnasında çalınmadık kapı, konuşulmadık insan bırakmıyoruz Referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğunu Çameli halkına anlatacağız.” Dedi.

 

 

 

Çameli ilçesinde sürdürülen referandum bilgilendirme çalışmalarında vatandaşların gösterdiği ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz "Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletin iradesini yok sayanlar, her hamlelerinde hak ettikleri yanıtı yine milletten alıyorlar. Milletimiz bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazırlanıyor. Referandumda sandıktan çıkacak her bir 'evet' oyu, ülkemiz üzerin de oyunlar oynamak isteyenlere tokat gibi olacak" şeklinde konuştu.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 24 Mart 2017 Cuma Günü Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yapılacak olan mitinge tüm Çamelili vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.