Denizli Çameli’de Kayıp Para Sahibini Buldu

GÜNDEM 03.07.2017 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli’de Kayıp Para Sahibini Buldu

Denizli Çameli İlçesinde bir vatandaş tarafından bulunan bir miktar para Çameli Belediyesi sayesinde sahibini buldu.

Denizli Çameli’de Kayıp Para Sahibini Buldu   Denizli Çameli İlçesinde bir vatandaş tarafından  bulunan bir miktar para Çameli Belediyesi sayesinde sahibini buldu.   Çameli Kapalı Pazar yerinde bir vatandaş tarafından  bulunan  bir miktar para  sahibini bulamayınca Çameli Belediyesine  başvurdu.   Tutanak Karşılığında Teslim Edildi   Zabıta ekipleri tarafından paranın tam rakamı Halil Tekin  tarafından teyit edilince, zabıta personelleri tarafından tutanak karşılığında bulunan para sahibine teslim edildi. Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Halil Tekin  duyarlı davranarak bulduğu parayı Çameli  Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etmesinden dolayı parayı bularak zabıtaya teslim eden vatandaşa  teşekkür etti.   Personele ve Esnafa Teşekkür Etti   Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Halil Tekin Çameli  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline  ve duyarlı vatandaşa göstermiş olduğu duyarlılık ve dürüstlüğünden ötürü teşekkür etti.  
Denizli Çameli İlçesinde bir vatandaş tarafından bulunan bir miktar para Çameli Belediyesi sayesinde sahibini buldu.

Denizli Çameli’de Kayıp Para Sahibini Buldu

 

Denizli Çameli İlçesinde bir vatandaş tarafından  bulunan bir miktar para Çameli Belediyesi sayesinde sahibini buldu.

 

Çameli Kapalı Pazar yerinde bir vatandaş tarafından  bulunan  bir miktar para  sahibini bulamayınca Çameli Belediyesine  başvurdu.

 

Tutanak Karşılığında Teslim Edildi

 

Zabıta ekipleri tarafından paranın tam rakamı Halil Tekin  tarafından teyit edilince, zabıta personelleri tarafından tutanak karşılığında bulunan para sahibine teslim edildi. Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Halil Tekin  duyarlı davranarak bulduğu parayı Çameli  Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etmesinden dolayı parayı bularak zabıtaya teslim eden vatandaşa  teşekkür etti.

 

Personele ve Esnafa Teşekkür Etti

 

Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Halil Tekin Çameli  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline  ve duyarlı vatandaşa göstermiş olduğu duyarlılık ve dürüstlüğünden ötürü teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.