Denizli Çameli İlçesi'nde Son Durum!

DENİZLİ 31.01.2019 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çameli İlçesi'nde Son Durum!

Denizli'nin uzak ilçelerinden biri olan Çameli İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan etkili olarak yağmaya devam eden kar yağışı ilçede hayatı durma noktasına getirdi.     Denizli Çameli İlçesi'nde kar yağışının etkili olmasıyla birlikte, Çameli - Fethiye Karayolu Kırkbudak Geçiti'nde ve Tuzlabeli Geçiti'nde karayolu ekiplerinin yolu açık tutmak için yoğun çaba harcamaya devam ediyorlar. Dün akşam saatlerinde ise 7 araçta mahsur kalan 19 kişiyi Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri kurtarmıştı. İlçede elektrik kesintisinin giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış Çameli’de etkisini kar olarak gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçe genelinde sıkıntılara neden oldu. İlçede gece saatlerinde elektrik hatlarındaki sıkıntı nedeniyle elektrik kesintisi hala devam ediyor. Bölgede ise Aydem Elektrik ekipleri gece saatlerinde başlayan çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçede 12 saati aşmış durumda elektrik kesintisi yaşanıyor.       Mümkün olmadıkça dışarıya yola çıkmayan vatandaşlar uyarıda bulundu; "Çameli İlçemize gelecekler mutlaka önlemlerini almaları rica ederiz. Dün gece ciddi sıkıntılar yaşadık şuanda ise iletişimde bile zorlanır duruma geldik. Burası bir nevi 'Küçük Doğu Anadolu' gibi elektrik için aradığımızda ise müşteri hizmetlerinden kesin bir bilgi alamadık ama tahmin ettiğimiz gibi olmaz inşallah, çünkü ekipler bugün elektrikler gelmeyebilir dedi. " şeklinde konuştular.

Denizli'nin uzak ilçelerinden biri olan Çameli İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan etkili olarak yağmaya devam eden kar yağışı ilçede hayatı durma noktasına getirdi.

 

 

Denizli Çameli İlçesi'nde kar yağışının etkili olmasıyla birlikte, Çameli - Fethiye Karayolu Kırkbudak Geçiti'nde ve Tuzlabeli Geçiti'nde karayolu ekiplerinin yolu açık tutmak için yoğun çaba harcamaya devam ediyorlar. Dün akşam saatlerinde ise 7 araçta mahsur kalan 19 kişiyi Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri kurtarmıştı.

İlçede elektrik kesintisinin giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış Çameli’de etkisini kar olarak gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçe genelinde sıkıntılara neden oldu. İlçede gece saatlerinde elektrik hatlarındaki sıkıntı nedeniyle elektrik kesintisi hala devam ediyor. Bölgede ise Aydem Elektrik ekipleri gece saatlerinde başlayan çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçede 12 saati aşmış durumda elektrik kesintisi yaşanıyor.

 

 

 

Mümkün olmadıkça dışarıya yola çıkmayan vatandaşlar uyarıda bulundu; "Çameli İlçemize gelecekler mutlaka önlemlerini almaları rica ederiz. Dün gece ciddi sıkıntılar yaşadık şuanda ise iletişimde bile zorlanır duruma geldik. Burası bir nevi 'Küçük Doğu Anadolu' gibi elektrik için aradığımızda ise müşteri hizmetlerinden kesin bir bilgi alamadık ama tahmin ettiğimiz gibi olmaz inşallah, çünkü ekipler bugün elektrikler gelmeyebilir dedi. " şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.