Denizli Çameli İlçesinde Hava Sıcaklığı Çok Düştü

DENİZLİ 29.12.2018 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çameli İlçesinde Hava Sıcaklığı Çok Düştü

Denizli'nin Çameli ilçesin de hava sıcaklığı  eksi (-15) dereceye kadar düştü.     Yurt genelinde meydana gelen soğuk hava Denizli'nin Çameli ilçesini oldukça etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünce geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada kuvvetli kar yağışı, buzlanma, donma ve ulaşımda aksamalar olabileceğine yönelik uyarılarda bulunmuştu. Geçtiğimiz gün Denizli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle sıcaklıkların birden eksilere düşmesi sonucunda şehrin genelinde buzlanmalar meydana geldi.Denizli Çameli ilçesinin ''Karanfilli Yaylası''nda bulunan bir şelale donarak görsel bir güzellik oluşturdu. Bugün sabah saatleri itibariyle termometreler şehrin çeşitli yerlerinde eksi 15 dereceyi gördü. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar da bu durumdan olumsuz etkilenmiş durumda.

Denizli'nin Çameli ilçesin de hava sıcaklığı  eksi (-15) dereceye kadar düştü.

 

 

Yurt genelinde meydana gelen soğuk hava Denizli'nin Çameli ilçesini oldukça etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünce geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada kuvvetli kar yağışı, buzlanma, donma ve ulaşımda aksamalar olabileceğine yönelik uyarılarda bulunmuştu.

Geçtiğimiz gün Denizli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle sıcaklıkların birden eksilere düşmesi sonucunda şehrin genelinde buzlanmalar meydana geldi.Denizli Çameli ilçesinin ''Karanfilli Yaylası''nda bulunan bir şelale donarak görsel bir güzellik oluşturdu. Bugün sabah saatleri itibariyle termometreler şehrin çeşitli yerlerinde eksi 15 dereceyi gördü. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar da bu durumdan olumsuz etkilenmiş durumda.

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.