Denizli Cankurtaran'da Tır devrildi 1 yaralı

ASAYİŞ 13.06.2019 - 01:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Cankurtaran'da Tır devrildi 1 yaralı

Denizli- Antalya karayolu Cankurtaran tepesinde meydana gelen trafik kazasında, çuvallarla yüklü olan Tır devrildi. Meydana gelen olayda 1 kişi yaralandı.   Olay, Denizli - Antalya karayolu E87 karayolu üzeri, Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza, 12 Haziran çarşamba günü saat 17.35 sıralarında, Cankurtaran Mahallesi üzerinde bulunan E87 Denizli Antalya karayolu üzerinde meydana geldi. Antalya'dan geldiği belirtilen Tır Denizli'de yoğun bir yağışa yakalanmasının ardından eğimli olan karayolundan il merkezi istikametinde seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı Tır devrildi. Belli bir süre sürüklendikten sonra, duran Tır'ın yardımına diğer sürücüler yardımcı olmaya çalıştı. Olayı 112 İhbar hattına bildiren vatandaşların ardından ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yaralı olduğu yerden kurtarıldı.   Belli bir süre karayolunda oluşan trafik kazasından dolayı trafiğin akışı tek şeritten sağlandı. Devrilen tır, Polis ekiplerinin Tır'ı kaza yerinden vinç yardımı ile kaldırmasının ardından, trafik akışı normale döndü.  

Denizli- Antalya karayolu Cankurtaran tepesinde meydana gelen trafik kazasında, çuvallarla yüklü olan Tır devrildi. Meydana gelen olayda 1 kişi yaralandı.

 

Olay, Denizli - Antalya karayolu E87 karayolu üzeri, Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza, 12 Haziran çarşamba günü saat 17.35 sıralarında, Cankurtaran Mahallesi üzerinde bulunan E87 Denizli Antalya karayolu üzerinde meydana geldi. Antalya'dan geldiği belirtilen Tır Denizli'de yoğun bir yağışa yakalanmasının ardından eğimli olan karayolundan il merkezi istikametinde seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı Tır devrildi. Belli bir süre sürüklendikten sonra, duran Tır'ın yardımına diğer sürücüler yardımcı olmaya çalıştı. Olayı 112 İhbar hattına bildiren vatandaşların ardından ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yaralı olduğu yerden kurtarıldı.

 

Belli bir süre karayolunda oluşan trafik kazasından dolayı trafiğin akışı tek şeritten sağlandı. Devrilen tır, Polis ekiplerinin Tır'ı kaza yerinden vinç yardımı ile kaldırmasının ardından, trafik akışı normale döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.