DENİZLİ Canlı Referandum Sonuçları Denizli 20 Haber'de

GÜNDEM 16.04.2017 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİZLİ Canlı Referandum Sonuçları Denizli 20 Haber'de

Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Denizli 20 Haber’den öğrenilecek.

Bugün (16 Nisan’da) oy verme işlemleri başladı. Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının sonuçları, www.denizli20haber.com tarafından "DENİZLİ’LERE" özel olarak anında duyurulacak.   SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.....   "Sonuçları internetten ulaştıracağız"   Denizli20Haber, olarak halk oylaması hazırlıkları kapsamında, sandık sonuç toplama sistemi, seçim verilerini yorumlayan istatistik modülünün hazır , okuyucularımız ister bu haber içerisinde isterse anasayfada bilgisayarla giriş yapanlar rahatca ulaşabilecektir. Mobil ile takip edenler ise Denizli 20 Haberi mobil üzerindeki reklam’a tıklayaraktan canlı seçim sonuçlarını takip edebilecektir.  
Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Denizli 20 Haber’den öğrenilecek.

Bugün (16 Nisan’da) oy verme işlemleri başladı. Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının sonuçları, www.denizli20haber.com tarafından "DENİZLİ’LERE" özel olarak anında duyurulacak.

 

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.....

 

"Sonuçları internetten ulaştıracağız"

 

Denizli20Haber, olarak halk oylaması hazırlıkları kapsamında, sandık sonuç toplama sistemi, seçim verilerini yorumlayan istatistik modülünün hazır , okuyucularımız ister bu haber içerisinde isterse anasayfada bilgisayarla giriş yapanlar rahatca ulaşabilecektir. Mobil ile takip edenler ise Denizli 20 Haberi mobil üzerindeki reklam’a tıklayaraktan canlı seçim sonuçlarını takip edebilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.