Denizli Çardak Havaalanı'nda Oy Kullanma Devam Ediyor

GÜNDEM 14.04.2017 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çardak Havaalanı'nda Oy Kullanma Devam Ediyor

Yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme işlemi sürüyor.

Yurtdışı seçmen kütüğünde kayıtlı olan Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve havaalanlarında kurulan sandıklarda oy kullanma işlemleri 27 Mart tarihinden bu yana sürüyor. Bu sandıklardan biri de Denizli'nin Çardak havaalanında kuruldu.   Gümrük girişi ve çıkışı yapan yurtdışı kütüğüne kayıtlı Denizlili yurttaşlar 16 Nisan saat 17.00'ye kadar oylarını burada kullanabilecek. Buradaki sandık başı görevlilerine kimlik belgesi veya pasaportla başvurulması yeterli oluyor.   Yurtdışı kütük kaydı sorgulaması yapılıp oy kullanma işlemi gerçekleştiriliyor.   
Yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme işlemi sürüyor.

Yurtdışı seçmen kütüğünde kayıtlı olan Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve havaalanlarında kurulan sandıklarda oy kullanma işlemleri 27 Mart tarihinden bu yana sürüyor. Bu sandıklardan biri de Denizli'nin Çardak havaalanında kuruldu.

 

Gümrük girişi ve çıkışı yapan yurtdışı kütüğüne kayıtlı Denizlili yurttaşlar 16 Nisan saat 17.00'ye kadar oylarını burada kullanabilecek. Buradaki sandık başı görevlilerine kimlik belgesi veya pasaportla başvurulması yeterli oluyor.

 

Yurtdışı kütük kaydı sorgulaması yapılıp oy kullanma işlemi gerçekleştiriliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.