Denizli CHP'de İstifa Şoku!

SİYASET 08.01.2019 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli CHP'de İstifa Şoku!

Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP tarafından İYİ Parti’ye bırakılan 5 ilçeden birisi olan Çardak’ta 11 kişilik ilçe yönetiminden 6 isim istifa etti. Tüzük gereği düşen yönetiminin il başkanlığı tarafından yeniden oluşturulması bekleniyor.   31 Mart yerel seçimlerine 2,5 ay kala CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifak kapsamında CHP, Büyükşehir Belediyesi ile Çal, Çardak, Baklan, Beyağaç ve Çameli’yi İYİ Parti’ye bıraktı. Bu kapsamda parti 5 ilçede adayını açıkladı. CHP’de rahatsızlık veren 5 ilçenin İYİ Parti’ye bırakılması istifaları da beraberinde getirdi.   Cemil Kara’nın başkanlık ettiği CHP Çardak İlçe Teşkilatında 6 isim istifa etti. İlçe Yönetim Kurulunda Sayman Kemal Durgun ile birlikte üyeler Himmet Altekin, Mahmut Özcan, Metin Sarıkaya, Özlem Özkök ve Ayhan Sarıhan istifa dilekçelerini İl Başkanlığına sundu. 11 kişilik yönetimin 6’sı istifa ederken tüzük gereği ilçe yönetimi de düşmüş oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından İl Başkanlığının yönetimi yeniden oluşturması bekleniyor.

Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP tarafından İYİ Parti’ye bırakılan 5 ilçeden birisi olan Çardak’ta 11 kişilik ilçe yönetiminden 6 isim istifa etti. Tüzük gereği düşen yönetiminin il başkanlığı tarafından yeniden oluşturulması bekleniyor.

 

31 Mart yerel seçimlerine 2,5 ay kala CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifak kapsamında CHP, Büyükşehir Belediyesi ile Çal, Çardak, Baklan, Beyağaç ve Çameli’yi İYİ Parti’ye bıraktı. Bu kapsamda parti 5 ilçede adayını açıkladı. CHP’de rahatsızlık veren 5 ilçenin İYİ Parti’ye bırakılması istifaları da beraberinde getirdi.

 

Cemil Kara’nın başkanlık ettiği CHP Çardak İlçe Teşkilatında 6 isim istifa etti. İlçe Yönetim Kurulunda Sayman Kemal Durgun ile birlikte üyeler Himmet Altekin, Mahmut Özcan, Metin Sarıkaya, Özlem Özkök ve Ayhan Sarıhan istifa dilekçelerini İl Başkanlığına sundu. 11 kişilik yönetimin 6’sı istifa ederken tüzük gereği ilçe yönetimi de düşmüş oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından İl Başkanlığının yönetimi yeniden oluşturması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.