Denizli CHP’de kazanlar kaynıyor!

SİYASET 25.06.2018 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli CHP’de kazanlar kaynıyor!

Denizli CHP Beyağaç İlçe Başkanlığı’nda istifa depremi. CHP Beyağaç ilçe yönetimi 24 Haziran seçimlerinde başarısız oldukları gerekçesiyle istifa etti.   Objektif20.com’un haberine göre, Beyağaç’ın 280 oy, Denizli genelinde de 30 bin oy kaybettiklerini kaydeden CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu,  Beyağaç İlçe Yönetimi olarak istifa ettiklerini açıkladı. Gündoğdu; “Toplam 12 arkadaşımızdan 10 tanesi benimle birlikte istifa etti. Birilerinin bu başarısızlığı üstlenmesi gerekiyor. Beyağaç’ta CHP’nin 280 oyu İYİ Parti’ye gitti.  Beyağaç İlçe Yönetimi olarak, seçimde başarısız olmamız durumunda istifa edeceğimi belirtmiştim. Başarısız olduk. Denizli genelinde 30 bin oy kaybı var. Birilerini bunun sorumluluğunu almalı. Türkiye genelinde yüzde 3 oy kaybı var. Birileri bunun hesabını vermeli. Ankara’dan başlayıp, Denizli’ye, Türkiye’ye yansıyan bir düşüş var. Başarısızlık varsa, başarısız olanların yerini başarılı olacak kişilere bırakması gerekiyor” dedi.   DİĞER İLÇELERDENDE İSTİFALAR GELECEK CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, diğer bazı ilçe başkanlarıyla telefonda görüştüğünü ve Denizli’de 5-6 ilçenin daha istifa etmeye hazırlandığını kaydederek, “Denizli’de 5-6 tane daha ilçe başkanı istifaya hazırlanıyor. Bugün yarın istifa edecek” dedi.   Başkan Salih Gündoğdu’nun bu açıklaması ile Genel Merkeze mesaj verdiği ve  Kılıçdaroğlu’nun da bu bedeli ödemesi gerektiğine vurgu yaptığı yorumlarına neden oldu.

Denizli CHP Beyağaç İlçe Başkanlığı’nda istifa depremi. CHP Beyağaç ilçe yönetimi 24 Haziran seçimlerinde başarısız oldukları gerekçesiyle istifa etti.

 

Objektif20.com’un haberine göre, Beyağaç’ın 280 oy, Denizli genelinde de 30 bin oy kaybettiklerini kaydeden CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu,  Beyağaç İlçe Yönetimi olarak istifa ettiklerini açıkladı. Gündoğdu; “Toplam 12 arkadaşımızdan 10 tanesi benimle birlikte istifa etti. Birilerinin bu başarısızlığı üstlenmesi gerekiyor. Beyağaç’ta CHP’nin 280 oyu İYİ Parti’ye gitti.  Beyağaç İlçe Yönetimi olarak, seçimde başarısız olmamız durumunda istifa edeceğimi belirtmiştim. Başarısız olduk. Denizli genelinde 30 bin oy kaybı var. Birilerini bunun sorumluluğunu almalı. Türkiye genelinde yüzde 3 oy kaybı var. Birileri bunun hesabını vermeli. Ankara’dan başlayıp, Denizli’ye, Türkiye’ye yansıyan bir düşüş var. Başarısızlık varsa, başarısız olanların yerini başarılı olacak kişilere bırakması gerekiyor” dedi.

 

DİĞER İLÇELERDENDE İSTİFALAR GELECEK

CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, diğer bazı ilçe başkanlarıyla telefonda görüştüğünü ve Denizli’de 5-6 ilçenin daha istifa etmeye hazırlandığını kaydederek, “Denizli’de 5-6 tane daha ilçe başkanı istifaya hazırlanıyor. Bugün yarın istifa edecek” dedi.

 

Başkan Salih Gündoğdu’nun bu açıklaması ile Genel Merkeze mesaj verdiği ve  Kılıçdaroğlu’nun da bu bedeli ödemesi gerektiğine vurgu yaptığı yorumlarına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.