Denizli CHP’li Şeniz Doğan, Sevindik’te vatandaşlarla buluştu

SİYASET 03.02.2019 - 23:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli CHP’li Şeniz Doğan, Sevindik’te vatandaşlarla buluştu

Sevindik’te kahveleri dolaştı, esnaflarla sohbet etti. Sınır komşusu 3mahallenin imar problemine işaret eden Doğan, Sevindik, Eskihisar ve Sümer’in imar sorununu çözme sözü verdi.     Doğan, ayrıca bölgeye 24 saat açık kreş ve semt polikliniği yapacaklarını da söyledi. Doğan gün içinde Ağrılılar ve EYT derneklerinin üyeleriyle de bir araya geldi.         ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ   Şeniz Doğan’ın Merkezefendi’deki iktidar yürüyüşü sürüyor. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, Sevindik’te kahvelerde halkla buluştu, esnafı gezip dert dinledi. Sokakta gördüğü yaşlıların halini hatırını soran Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Sevindik, Sümer ve Eskihisar’ınyaşadığı sorunların çözüleceği müjdesini verdi.       İMAR SORUNLARI ÇÖZÜLECEK   Sevindik, Eskihisar ve Sümer’in en büyük problemi olan imar sorunu üzerine derslerine çalıştıklarını dile getiren Şeniz Doğan, 3 mahallenin imar sorununu çözüleceği sözünü verdi. Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de eşlik ettiği Doğan, “Sorunları görmezden gelmeyeceğiz, kaçmayacağız” diye konuştu.       24SAAT AÇIK KREŞ VE SEMT POLİKLİNİĞİ   Ayrıca Sevindik’e 24 saat açık kreş ve semt polikliniği yapacaklarını da müjdeleyen Doğan, yapılacak kreşle çocuklarınıın bakımı konusunda sorun yaşayan çalışan mahalle kadınlarının sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Yaşlı nüfusun da sağlık sorununun yerinde çözülmesini istediklerini aktaran Doğan, “Bölgeye yapılacak semt polikliniğiyle sağlığı özellikle yaşlılarımızın ayağına getirmeyi hedefliyoruz” dedi.       EYT’LİLERE OTOBÜS DESTEĞİ   Gün içinde iki ayrı dernek organizasyonuna da katılan Şeniz Doğan, ilk olarak Ağrılılar Derneği’nde dernek üyeleriyle bir araya geldi. Merkezefendi’de yaşayan herkese eşit hizmet götürme sözü veren Doğan’ın gün içindeki bir başka önemli durağı Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleriyle buluşması oldu. TMMOB’da gerçekleştirilen toplantıda dert dinleyen Doğan, mesleki olarakEYT’lilerin sorunlarına hakim olduğunu dile getirirken, bir talebi de geri çevirmedi. Doğan, EYT üyelerinin Ankara ulaşımı için kendisinden talep edilen otobüs ulaşımı konusunda destek olacağı sözünü verdi.

Sevindik’te kahveleri dolaştı, esnaflarla sohbet etti. Sınır komşusu 3mahallenin imar problemine işaret eden Doğan, Sevindik, Eskihisar ve Sümer’in imar sorununu çözme sözü verdi.

 

 

Doğan, ayrıca bölgeye 24 saat açık kreş ve semt polikliniği yapacaklarını da söyledi. Doğan gün içinde Ağrılılar ve EYT derneklerinin üyeleriyle de bir araya geldi.

 

 

 

 

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ

 

Şeniz Doğan’ın Merkezefendi’deki iktidar yürüyüşü sürüyor. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, Sevindik’te kahvelerde halkla buluştu, esnafı gezip dert dinledi. Sokakta gördüğü yaşlıların halini hatırını soran Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Sevindik, Sümer ve Eskihisar’ınyaşadığı sorunların çözüleceği müjdesini verdi.

 

 

 

İMAR SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

 

Sevindik, Eskihisar ve Sümer’in en büyük problemi olan imar sorunu üzerine derslerine çalıştıklarını dile getiren Şeniz Doğan, 3 mahallenin imar sorununu çözüleceği sözünü verdi. Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de eşlik ettiği Doğan, “Sorunları görmezden gelmeyeceğiz, kaçmayacağız” diye konuştu.

 

 

 

24SAAT AÇIK KREŞ VE SEMT POLİKLİNİĞİ

 

Ayrıca Sevindik’e 24 saat açık kreş ve semt polikliniği yapacaklarını da müjdeleyen Doğan, yapılacak kreşle çocuklarınıın bakımı konusunda sorun yaşayan çalışan mahalle kadınlarının sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Yaşlı nüfusun da sağlık sorununun yerinde çözülmesini istediklerini aktaran Doğan, “Bölgeye yapılacak semt polikliniğiyle sağlığı özellikle yaşlılarımızın ayağına getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

 

EYT’LİLERE OTOBÜS DESTEĞİ

 

Gün içinde iki ayrı dernek organizasyonuna da katılan Şeniz Doğan, ilk olarak Ağrılılar Derneği’nde dernek üyeleriyle bir araya geldi. Merkezefendi’de yaşayan herkese eşit hizmet götürme sözü veren Doğan’ın gün içindeki bir başka önemli durağı Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleriyle buluşması oldu. TMMOB’da gerçekleştirilen toplantıda dert dinleyen Doğan, mesleki olarakEYT’lilerin sorunlarına hakim olduğunu dile getirirken, bir talebi de geri çevirmedi. Doğan, EYT üyelerinin Ankara ulaşımı için kendisinden talep edilen otobüs ulaşımı konusunda destek olacağı sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.