Denizli CHP Pamukkale Başkan Adayı Divarcı 'Kadın demek hayat demektir'

SİYASET 08.03.2019 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli CHP Pamukkale Başkan Adayı Divarcı 'Kadın demek hayat demektir'

Denizli Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı.   Kadınların yalnızca özel günlerde hatırlanacak bireyler olmadığına dikkat çeken Divarcı; ‘Yaşamın ve emeğin adı olan bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.Pamukkale’nin ‘Kadınların ellerinde’ yükseleceğine dikkat çeken Ahmet Divarcı; açıklamasında ‘Biz kadınlarımıza, kadınlarımız da Pamukkale'mize değer kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.   Kadına değer verilmeyen toplumların ilerlemesinin mümkün olmayacağına dikkat çeken Divarcı sözlerine şöyle devam etti: “Kadın demek hayat demektir. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bizler de bu gerçekle kadınlarımızın bu yoldaki engellerini aşmaya yardımcı olacak; kadınları iş ve sosyal yaşamda destekleyecek projelerle geleceğimizin müjdesini verdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını htiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza bizler de göreve geldikten sonra; ‘Kreşlerimiz’, ‘KEP’, ‘KÜP’ ve sosyal projelerimizle yanlarında olduğumuzu htireceğiz. Tüm dünya, ülkemiz ve ilçemizdeki kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.  

Denizli Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

 

Kadınların yalnızca özel günlerde hatırlanacak bireyler olmadığına dikkat çeken Divarcı; ‘Yaşamın ve emeğin adı olan bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.Pamukkale’nin ‘Kadınların ellerinde’ yükseleceğine dikkat çeken Ahmet Divarcı; açıklamasında ‘Biz kadınlarımıza, kadınlarımız da Pamukkale'mize değer kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.

 

Kadına değer verilmeyen toplumların ilerlemesinin mümkün olmayacağına dikkat çeken Divarcı sözlerine şöyle devam etti: “Kadın demek hayat demektir. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bizler de bu gerçekle kadınlarımızın bu yoldaki engellerini aşmaya yardımcı olacak; kadınları iş ve sosyal yaşamda destekleyecek projelerle geleceğimizin müjdesini verdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını htiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza bizler de göreve geldikten sonra; ‘Kreşlerimiz’, ‘KEP’, ‘KÜP’ ve sosyal projelerimizle yanlarında olduğumuzu htireceğiz. Tüm dünya, ülkemiz ve ilçemizdeki kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.