Denizli Çivril İlçesi doğalgaza kavuşmak üzere

DENİZLİ 23.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çivril İlçesi doğalgaza kavuşmak üzere

Denizli Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın girişimleri sonucunda ilçeye doğal gaz getirilmesi konusunda Enerya Enerji Şirketi ile görüşmeler yapılarak, ilçede bir takım incelemelerde bulunuldu.   Denizli Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın yoğun girişimleri neticesinde Çivril, doğalgaza kavuşuyor. Türkiye'nin enerji dağıtım sektöründe en önemli şirketlerinden biri ve Türkiye'nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji Şirketi ile Belediye Başkanı Vural, arasından görüşmeler yapılarak, ilçede bir  dizi incelemelerde bulunuldu. Yıllardır beklenen bu müjdeli çalışmanın ilk adımını attıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Bugün Çivril olarak ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Enerya Enerji Şirketi ile  yaptığımız toplantı olumlu geçti. Böylelikle doğalgaz için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Doğal gazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun yanında aile ve Çivril'imizin bütçesine katkı sağlanmış olacaktır. Şimdiden Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.  

Denizli Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın girişimleri sonucunda ilçeye doğal gaz getirilmesi konusunda Enerya Enerji Şirketi ile görüşmeler yapılarak, ilçede bir takım incelemelerde bulunuldu.

 

Denizli Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın yoğun girişimleri neticesinde Çivril, doğalgaza kavuşuyor. Türkiye'nin enerji dağıtım sektöründe en önemli şirketlerinden biri ve Türkiye'nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji Şirketi ile Belediye Başkanı Vural, arasından görüşmeler yapılarak, ilçede bir  dizi incelemelerde bulunuldu. Yıllardır beklenen bu müjdeli çalışmanın ilk adımını attıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Bugün Çivril olarak ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Enerya Enerji Şirketi ile  yaptığımız toplantı olumlu geçti. Böylelikle doğalgaz için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Doğal gazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun yanında aile ve Çivril'imizin bütçesine katkı sağlanmış olacaktır. Şimdiden Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.