Denizli Çivril İlçesi'nde yangın!

ASAYİŞ 26.07.2017 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çivril İlçesi'nde yangın!

Denizli Çivril İlçesi'nde ekmek evinde çıkan yangın yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü.

Denizli Çivril İlçesi'nde ekmek evinde çıkan yangın yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü. Meydana gelen yangında ekmek evi kullanılmaz hale gelirken içeride bulunan bir motosiklette yangından nasibini aldı.   Edinilen bilgiye göre Çivril Seraserli mahallesinde ekmek evi ve samanlık olarak kullanılan binada yangın çıktı. Dumanı gören komşular ve ev sahibinin müdahale ettiği yangın söndürülemeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Irgıllı şubesi ve Çivril şube ekipleri yangına müdahale etti. Kısa süre sonra çıkan yangın söndürüldü.     Bitişiğinde bulunan evlere sıçramadan söndürülen yangın sonrası binada maddi hasar meydana gelirken içeride bulunan bir motosiklette yandı.   Yangının neden çıktığı ile ilgili inceleme ve araştırma başlatılırken jandarmada olayla ilgili olarak inceleme başlattı.    
Denizli Çivril İlçesi'nde ekmek evinde çıkan yangın yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü.

Denizli Çivril İlçesi'nde ekmek evinde çıkan yangın yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü. Meydana gelen yangında ekmek evi kullanılmaz hale gelirken içeride bulunan bir motosiklette yangından nasibini aldı.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril Seraserli mahallesinde ekmek evi ve samanlık olarak kullanılan binada yangın çıktı. Dumanı gören komşular ve ev sahibinin müdahale ettiği yangın söndürülemeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Irgıllı şubesi ve Çivril şube ekipleri yangına müdahale etti. Kısa süre sonra çıkan yangın söndürüldü.

 

 

Bitişiğinde bulunan evlere sıçramadan söndürülen yangın sonrası binada maddi hasar meydana gelirken içeride bulunan bir motosiklette yandı.

 

Yangının neden çıktığı ile ilgili inceleme ve araştırma başlatılırken jandarmada olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.