Denizli Cumhur İttifakı önemli mesajlar verdi

SİYASET 14.01.2019 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Cumhur İttifakı önemli mesajlar verdi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İlçe Belediye Başkan adayları, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve kurmayları ile MHP’nin Cumhur ittifakı adayları, bir araya gelerek siyasi gelişmeler ve cumhur ittifakı üzerine istişarelerde bulundular. Birlik ve beraberlik mesajı verdiler.     Cumhur İttifakı, milli birlik ve dayanışma şuurudur diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı yazılı açıklamada “ Cumhur ittifakı milli beka için önemlidir. Bu ittifak dosta da düşmana da mesajları olan bir ittifaktır. Terörle, Gezi'yle, darbe girişimiyle, ekonomik vurgunla istediklerini alamayanlara karşı duran  bu ittifak Devletin bekasını, milletin birlik ve beraberliğini, toplumun huzur ve refahını olumsuz etkileyecek konularda aşırı duyarlı olanların bir araya geldiği bir ittifaktır. Bu ittifak bu vatandan, bu bayraktan asla ama asla ödün vermeyeceklerin kurduğu bir gönül birliğidir. Cumhur İttifak'ımızı lekelemeyecek, gölgelemeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur İttifak'ımıza kimse gölge düşüremeyecektir. Tam aksine dayanışma içinde olacağız” dedi.   Önümüzdeki günlerde yoğunlaşacak seçim çalışmaları ile ilgili birkaç konuya da dikkat çeken Başkan Filiz; “  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ısrarla vurguladığı üzere , AK Parti olarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini kullanmayacağız.İnsana ve çevreye saygılı bir kampanya yürüteceğiz. Sadece parti teşkilatlarının ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde bayraklarımız, afişlerimiz olacak. Belirlenen saatler dışında da asla otobüs dolaştırmayacağız. Böylece partilere ve adaylara çok ciddi her yönüyle maddi ve manevi maliyet getiren, şehirlerimizi plastiğe ve kağıda boğan önemli bir israf kaleminden de hep birlikte kurtulmuş olacağız” ifadelerini kullandı.     Denizli İl Teşkilatı olarak seçim ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Filiz; “ Teşkilatlarımız hemen sahaya inecekler. Durmak yok yola devam. Seçim tarihine kadar gece gündüz çalışarak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını kazanmanın yanı sıra en yüksek oy oranına ulaştırmayı hedefliyoruz. Hemşerilerimiz bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Belediyecilik anlamında yapılanlar ortada. Tüm belediye başkan adaylarımızın projeleri hazır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra ilk yerel seçim olduğu için bunun tarihi bir önemi var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin pozitif katkılarının yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim süreci. İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz; Cumhur İttifakı büyük bir güçle bu seçimlerden çıkacak” diyerek sözlerine son verdi.  

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İlçe Belediye Başkan adayları, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve kurmayları ile MHP’nin Cumhur ittifakı adayları, bir araya gelerek siyasi gelişmeler ve cumhur ittifakı üzerine istişarelerde bulundular. Birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

 

Cumhur İttifakı, milli birlik ve dayanışma şuurudur diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı yazılı açıklamada “ Cumhur ittifakı milli beka için önemlidir. Bu ittifak dosta da düşmana da mesajları olan bir ittifaktır. Terörle, Gezi'yle, darbe girişimiyle, ekonomik vurgunla istediklerini alamayanlara karşı duran  bu ittifak Devletin bekasını, milletin birlik ve beraberliğini, toplumun huzur ve refahını olumsuz etkileyecek konularda aşırı duyarlı olanların bir araya geldiği bir ittifaktır. Bu ittifak bu vatandan, bu bayraktan asla ama asla ödün vermeyeceklerin kurduğu bir gönül birliğidir. Cumhur İttifak'ımızı lekelemeyecek, gölgelemeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur İttifak'ımıza kimse gölge düşüremeyecektir. Tam aksine dayanışma içinde olacağız” dedi.

 

Önümüzdeki günlerde yoğunlaşacak seçim çalışmaları ile ilgili birkaç konuya da dikkat çeken Başkan Filiz; “  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ısrarla vurguladığı üzere , AK Parti olarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini kullanmayacağız.İnsana ve çevreye saygılı bir kampanya yürüteceğiz. Sadece parti teşkilatlarının ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde bayraklarımız, afişlerimiz olacak. Belirlenen saatler dışında da asla otobüs dolaştırmayacağız. Böylece partilere ve adaylara çok ciddi her yönüyle maddi ve manevi maliyet getiren, şehirlerimizi plastiğe ve kağıda boğan önemli bir israf kaleminden de hep birlikte kurtulmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Denizli İl Teşkilatı olarak seçim ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Filiz; “ Teşkilatlarımız hemen sahaya inecekler. Durmak yok yola devam. Seçim tarihine kadar gece gündüz çalışarak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını kazanmanın yanı sıra en yüksek oy oranına ulaştırmayı hedefliyoruz. Hemşerilerimiz bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Belediyecilik anlamında yapılanlar ortada. Tüm belediye başkan adaylarımızın projeleri hazır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra ilk yerel seçim olduğu için bunun tarihi bir önemi var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin pozitif katkılarının yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim süreci. İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz; Cumhur İttifakı büyük bir güçle bu seçimlerden çıkacak” diyerek sözlerine son verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.