Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

SİYASET 21.02.2019 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Denizli'de vatandaşlar miting alanına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklemeye başladı.  Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilecek miting için polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Saat 13.30'da başlaması planlanan miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı.  Mitinge katılan vatandaşlardan özellikle gençler renkli görüntüler oluşturdu. Mitinge aileleriyle gelen küçük çocuklar da dikkatlerden kaçmadı.   

Denizli'de vatandaşlar miting alanına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklemeye başladı. 


Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilecek miting için polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Saat 13.30'da başlaması planlanan miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı. 


Mitinge katılan vatandaşlardan özellikle gençler renkli görüntüler oluşturdu. Mitinge aileleriyle gelen küçük çocuklar da dikkatlerden kaçmadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.