Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğana Sahip Çıkacaktır

DENİZLİ 02.06.2018 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğana Sahip Çıkacaktır

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Alparslan Mahallesi’nde gerçekleşen iftar yemeği sonrası yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin geldiği noktanın toplum tarafından takdir gördüğünü söyledi.   16 yıl önceki Türkiye’nin güven, istikrar ve ekonomi anlamında kayıplar yaşadığını hatırlatan Başer, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güvenin ve istikrarın tahsis edildiğini, ülke ekonomisinin de gelişmeye devam ettiğini söyledi. Başer, “Türkiye’nin geldiği nokta herkesin takdirini kazanmaktadır. Gelişmişlik, kalkınmayı ve refah seviyesindeki yükselmeyi de beraberinde getirdi.     Ülkemizin geldiği noktanın baş mimarlarından biri de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın ekibinde bulunan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’dir. 2004 yılından bu yana Denizli özelinde yapılan hizmetlerin genelde de ülke ekonomimisinin kalkınması anlamında Bakanımız Nihat Zeybekci’nin de imzası bulunmaktadır. vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti kadrolarına sahip çıkacağına dair en küçük tereddütümüz yoktur” dedi.  

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Alparslan Mahallesi’nde gerçekleşen iftar yemeği sonrası yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin geldiği noktanın toplum tarafından takdir gördüğünü söyledi.

 

16 yıl önceki Türkiye’nin güven, istikrar ve ekonomi anlamında kayıplar yaşadığını hatırlatan Başer, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güvenin ve istikrarın tahsis edildiğini, ülke ekonomisinin de gelişmeye devam ettiğini söyledi. Başer, “Türkiye’nin geldiği nokta herkesin takdirini kazanmaktadır. Gelişmişlik, kalkınmayı ve refah seviyesindeki yükselmeyi de beraberinde getirdi.

 

 

Ülkemizin geldiği noktanın baş mimarlarından biri de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın ekibinde bulunan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’dir. 2004 yılından bu yana Denizli özelinde yapılan hizmetlerin genelde de ülke ekonomimisinin kalkınması anlamında Bakanımız Nihat Zeybekci’nin de imzası bulunmaktadır. vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti kadrolarına sahip çıkacağına dair en küçük tereddütümüz yoktur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.