Denizli dahil 4 ilde Fetö operasyonu

GÜNDEM 28.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli dahil 4 ilde Fetö operasyonu

Kütahya merkezli Denizli'nin de içinde yer aldığı 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda olanların da yer aldığı 10 zanlıdan 9'u tutuklandı.

Kütahya merkezli  Denizli'nin de içinde yer aldığı 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda olanların da yer aldığı 10 zanlıdan 9'u tutuklandı.   İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Kütahya merkezli olmak üzere İstanbul, Denizli ve Afyonkarahisar'da gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bir zanlı ise yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Kütahya, İstanbul, Denizli ve Afyonkarahisar'da 21 Nisan'da eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda bulunanların da olduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.
Kütahya merkezli Denizli'nin de içinde yer aldığı 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda olanların da yer aldığı 10 zanlıdan 9'u tutuklandı.

Kütahya merkezli  Denizli'nin de içinde yer aldığı 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda olanların da yer aldığı 10 zanlıdan 9'u tutuklandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Kütahya merkezli olmak üzere İstanbul, Denizli ve Afyonkarahisar'da gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı.


Adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bir zanlı ise yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Kütahya, İstanbul, Denizli ve Afyonkarahisar'da 21 Nisan'da eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen, aralarında örgütte yönetici pozisyonunda bulunanların da olduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.