Denizli dahil 5 ilde FETÖ operasyonu 12 gözaltı

GÜNDEM 13.06.2017 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli dahil 5 ilde FETÖ operasyonu 12 gözaltı

Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik Denizli'nin de aralarında bulunduğu Uşak merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik Denizli'nin de aralarında bulunduğu Uşak merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5'i tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen 8 Haziran'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Uşak merkezli, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya ve Aydın illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme sistemi Bylock'u kullandıkları belirlenen 12 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.   Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltındaki 6 kişininse emniyette sorgularının devam ettiği belirtildi
Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik Denizli'nin de aralarında bulunduğu Uşak merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik Denizli'nin de aralarında bulunduğu Uşak merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5'i tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 


Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen 8 Haziran'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Uşak merkezli, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya ve Aydın illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme sistemi Bylock'u kullandıkları belirlenen 12 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

 

Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltındaki 6 kişininse emniyette sorgularının devam ettiği belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.