Denizli’de 108 bin 242 lisanslı amatör sporcu bulunuyor

SPOR 10.10.2017 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de 108 bin 242 lisanslı amatör sporcu bulunuyor

Denizli’de Amatör Spor Haftası kutlamaları çerçevesinde kortej yürüyüşü ve açılış töreni düzenlendi. Denizli Valiliği ile 15 Temmuz Şehitler Meydanı arasında gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne Denizli -Celalettin Cantürk, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katıldı.     15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleştirilen törende konuşan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli’de lisanslı amatör sporcu sayısının arttığına dikkat çekerek, “Gençlerin spora yönelmesine dikkat çekmek için hazırlanan yeni bir amatör spor haftasına daha kavuşmuş bulunuyoruz. 09-15 Ekim tarihleri arasında bütün ülkemizde eş zamanlı olarak planlanan çalışmalar, gösteriler, faaliyetler, bu hafta süresi içerisinde yapılacak. İlimizde spora olan ilgi artıyor. 52 branşta lisanslı sporcumuz 108 bin 242’ye ulaşmıştır. Bu sayı tüm kurumların el birliği ile ulaşılan bir sayıdır. Uluslar arası liglerde 16 takım, 249 spor kulübü ve 72 milli sporcu ile engelli branşlarımızda 32 kulüp ve 707 sporcuya sahibiz. Öncelikle spor sevgisinin aileden başladığına inanan eğitimci olarak çocuklarımızı spor ile tanıştıran ailelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gün iki önemli milli maçımız var. Dünya kupası ve Ampute futbol takımımız. Avrupa şampiyonluğu finali önemli bir maç. Engelli sporcularımız olsa da engel tanımayan sporcu onlar. İnşallah Avrupa Şampiyonu olacağız” dedi.   

Denizli’de Amatör Spor Haftası kutlamaları çerçevesinde kortej yürüyüşü ve açılış töreni düzenlendi.


Denizli Valiliği ile 15 Temmuz Şehitler Meydanı arasında gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne Denizli -Celalettin Cantürk, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katıldı.

 

 

15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleştirilen törende konuşan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli’de lisanslı amatör sporcu sayısının arttığına dikkat çekerek, “Gençlerin spora yönelmesine dikkat çekmek için hazırlanan yeni bir amatör spor haftasına daha kavuşmuş bulunuyoruz. 09-15 Ekim tarihleri arasında bütün ülkemizde eş zamanlı olarak planlanan çalışmalar, gösteriler, faaliyetler, bu hafta süresi içerisinde yapılacak. İlimizde spora olan ilgi artıyor. 52 branşta lisanslı sporcumuz 108 bin 242’ye ulaşmıştır. Bu sayı tüm kurumların el birliği ile ulaşılan bir sayıdır. Uluslar arası liglerde 16 takım, 249 spor kulübü ve 72 milli sporcu ile engelli branşlarımızda 32 kulüp ve 707 sporcuya sahibiz. Öncelikle spor sevgisinin aileden başladığına inanan eğitimci olarak çocuklarımızı spor ile tanıştıran ailelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gün iki önemli milli maçımız var. Dünya kupası ve Ampute futbol takımımız. Avrupa şampiyonluğu finali önemli bir maç. Engelli sporcularımız olsa da engel tanımayan sporcu onlar. İnşallah Avrupa Şampiyonu olacağız” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.