Denizli'de 11 işçi gıda zehirlenmesinden dolayı tedavi gördü

DENİZLİ 22.09.2018 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 11 işçi gıda zehirlenmesinden dolayı tedavi gördü

Denizli'de bulunan araç muayene istasyonunda çalışan 11 işçi,  gıda zehirlenmesi nedeni ile hastaneye başvurdu.   Aynahaber'in haberine göre, Araç muayene istasyonunda çalışan personeller önceki gün öğle saatlerinde bir tabldot şirketinden gelen yemeği yedikten sonra fenalaşmaya başladı. Akşam saatlerine doğru rahatsızlıkları nedeni ile fenalaşan 5 çalışan Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvurarak tedavi altına alındı. Tedavinin ardından taburcu edilen işçiler, günü istirahat ederek geçirirken, yemekten etkilendiği iddia edilen 6 işçi ise dün aynı hastaneye giderek tedavi altına alındı.   Gün içerisinde yemek firmasında çalışan yetkililer ile araç muayene istasyonu yetkilileri konu ile ilgili bir araya gelirken, hastane yönetiminden gıda zehirlenmelerinin sebebi ile ilgili açıklama yapılmadı.   Zehirlenme vakasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'de bulunan araç muayene istasyonunda çalışan 11 işçi,  gıda zehirlenmesi nedeni ile hastaneye başvurdu.

 

Aynahaber'in haberine göre, Araç muayene istasyonunda çalışan personeller önceki gün öğle saatlerinde bir tabldot şirketinden gelen yemeği yedikten sonra fenalaşmaya başladı. Akşam saatlerine doğru rahatsızlıkları nedeni ile fenalaşan 5 çalışan Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvurarak tedavi altına alındı. Tedavinin ardından taburcu edilen işçiler, günü istirahat ederek geçirirken, yemekten etkilendiği iddia edilen 6 işçi ise dün aynı hastaneye giderek tedavi altına alındı.

 

Gün içerisinde yemek firmasında çalışan yetkililer ile araç muayene istasyonu yetkilileri konu ile ilgili bir araya gelirken, hastane yönetiminden gıda zehirlenmelerinin sebebi ile ilgili açıklama yapılmadı.

 

Zehirlenme vakasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.