Denizli'de 1121 ev ve iş yeri denetlendi

ASAYİŞ 24.11.2020 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de 1121 ev ve iş yeri denetlendi

Foto: Arşiv

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, son 1 hafta içerisinde yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart ve masaj salonlarına yönelik denetimlerinde, oyun, fuhuş, kapalı alanda alkol- sigara ve Covid-19 tedbirleri kapsamında 41 kişi hakkında işlem yapıldı.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında ev, iş yeri, apart ve masaj salonları denetimlerinde 1121 farklı adrese operasyon düzenledi.   Operasyon kapsamında bir işyerinde oyun oynandığı, alkol ve sigara içtikleri tespit edilen 3 kişiye toplamda 561 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık yere dönüştürülen bir evde yapılan aramalarda ruhsatsız alkol sunumu yapıldığı gerekçesi ile içeride bulunan 15 kişiye sosyal mesafe kurallarına uymamaktan idari işlem yapıldı.   Öte yandan, bir iş yerinde fuhuş olayında 1 kişi hakkında fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçundan adli işlem yapılırken 2 şahsa bin 580 lira idari para cezası uygulandı. Masaj salonlarına yapılan denetimlerde bir masaj salonu çalışanının kurs bitirme belgesi olmadığı ayrıca kapanma saatine uymadığı tespit edildi. Umuma açık yerlerde Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarını ihlal eden 18 kişi ve maske takmayan 3 kişiye toplam 59 bin 400 lira idari para cezası uygulandı.
Foto: Arşiv

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, son 1 hafta içerisinde yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart ve masaj salonlarına yönelik denetimlerinde, oyun, fuhuş, kapalı alanda alkol- sigara ve Covid-19 tedbirleri kapsamında 41 kişi hakkında işlem yapıldı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında ev, iş yeri, apart ve masaj salonları denetimlerinde 1121 farklı adrese operasyon düzenledi.

 

Operasyon kapsamında bir işyerinde oyun oynandığı, alkol ve sigara içtikleri tespit edilen 3 kişiye toplamda 561 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık yere dönüştürülen bir evde yapılan aramalarda ruhsatsız alkol sunumu yapıldığı gerekçesi ile içeride bulunan 15 kişiye sosyal mesafe kurallarına uymamaktan idari işlem yapıldı.

 

Öte yandan, bir iş yerinde fuhuş olayında 1 kişi hakkında fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçundan adli işlem yapılırken 2 şahsa bin 580 lira idari para cezası uygulandı. Masaj salonlarına yapılan denetimlerde bir masaj salonu çalışanının kurs bitirme belgesi olmadığı ayrıca kapanma saatine uymadığı tespit edildi. Umuma açık yerlerde Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarını ihlal eden 18 kişi ve maske takmayan 3 kişiye toplam 59 bin 400 lira idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.