Denizli'de 14 yaşındaki kız çocuğu 5 gündür kayıp

ASAYİŞ 17.06.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 14 yaşındaki kız çocuğu 5 gündür kayıp

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 gün önce evinden ayrılan 14 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre;  Pamukkale İlçesi’nde 12 Haziran Çarşamba günü evinden ayrılan Gizem Kurtulmuş’tan ailesi bir daha haber alamadı.  Ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Gizem için polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Kızlarının bulunması için Polisten yardım isteyen aile sosyal medyadan da kızlarının resmini paylaşarak vatandaşlardan da yardım talebinde bulundu. Aileye gelen ihbarlar arasında; Gizem Kurtulmuş’un Cumartesi ve Pazar günü İncillipınar parkı civarlarında görüldüğünün yanı sıra, bir vatandaşın ihbarında ise Gizem’in 3 arkadaşı ile birlikte Ankara Bulvarı üzerinde görüldüğü belirtildi.   5 gündür kayıp olan Gizem Kurtulmuş’un ailesi kızlarının bulunması için Denizlili vatandaşların kızlarını görmeleri halinde 155’i ya da 0554 160 82 64 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 gün önce evinden ayrılan 14 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre;  Pamukkale İlçesi’nde 12 Haziran Çarşamba günü evinden ayrılan Gizem Kurtulmuş’tan ailesi bir daha haber alamadı.  Ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Gizem için polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Kızlarının bulunması için Polisten yardım isteyen aile sosyal medyadan da kızlarının resmini paylaşarak vatandaşlardan da yardım talebinde bulundu. Aileye gelen ihbarlar arasında; Gizem Kurtulmuş’un Cumartesi ve Pazar günü İncillipınar parkı civarlarında görüldüğünün yanı sıra, bir vatandaşın ihbarında ise Gizem’in 3 arkadaşı ile birlikte Ankara Bulvarı üzerinde görüldüğü belirtildi.

 

5 gündür kayıp olan Gizem Kurtulmuş’un ailesi kızlarının bulunması için Denizlili vatandaşların kızlarını görmeleri halinde 155’i ya da 0554 160 82 64 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.