Denizli'de 15 Metreden Toprak Zemine Düştü, El Bileği Kırılarak Hayatta Kaldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2020 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 15 Metreden Toprak Zemine Düştü, El Bileği Kırılarak Hayatta Kaldı

Denizli’de bir inşaat işçisi, çalıştığı 3 katlı inşaatın çatı katından harç taşıdığı el arabasıyla aşağı düştü. Şans eseri hayatta kalan işçi, kazayı el bileği kırılarak atlattı.     Olay, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi üzerine bulunan bir inşaatta meydana geldi. Duvar ustası olduğu öğrenilen Ömer B., 3 katlı binanın çatı katında duvar örmek için harç hazırladı. Hazırladığı harcı tuğlaların örüleceği alana götürdüğü sırada dengesini kaybeden Ömer B., el arabası ile birlikte yaklaşık 15 metre yükseklikten toprak zemine düştü.     Diğer çalışanların olayı görmesi üzerine sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Oruçlu olduğu öğrenilen yaralı inşaat işçisinin ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine kaldırıldığı ve el bileğinde kırık olduğu öğrenildi.     Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’de bir inşaat işçisi, çalıştığı 3 katlı inşaatın çatı katından harç taşıdığı el arabasıyla aşağı düştü. Şans eseri hayatta kalan işçi, kazayı el bileği kırılarak atlattı.  

 

Olay, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi üzerine bulunan bir inşaatta meydana geldi. Duvar ustası olduğu öğrenilen Ömer B., 3 katlı binanın çatı katında duvar örmek için harç hazırladı. Hazırladığı harcı tuğlaların örüleceği alana götürdüğü sırada dengesini kaybeden Ömer B., el arabası ile birlikte yaklaşık 15 metre yükseklikten toprak zemine düştü.

 

 

Diğer çalışanların olayı görmesi üzerine sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Oruçlu olduğu öğrenilen yaralı inşaat işçisinin ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine kaldırıldığı ve el bileğinde kırık olduğu öğrenildi.

 

 

Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.