Denizli'de 160 gence proje kapsamında malzeme dağıtıldı

SPOR 29.04.2019 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 160 gence proje kapsamında malzeme dağıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala projesinde 160 gence malzeme dağıtımı yapıldı.     Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında hayata geçirilen Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala projesi devam ediyor. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’da önceki gün yapılan programda spor malzemesi dağıtımı ve turnuvaların kura çekimi gerçekleşti. Programa Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve davetliler katıldı.     ÖĞRENCİLER SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANACAK Her türlü kötü ve zararlı alışkanlığa karşı önleyici ve koruyucu tedbirleri almayı amaçlayan projede Pamukkale, Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde ikamet eden 160 öğrenci spor yapacak. Bunun yanı sıra eğiticilerin eğitimi ile düşünce teknikleri ve zihinsel pratik eğitimleriyle öğrencilerin önemli kazanımlar elde etmesi hedefleniyor. Proje sayesinde öğrencilerin spor yapma alışkanlığı kazanıp lisanslı birer sporcu olmalarının önü açılacak.     İBANOĞLU MÜJDEYİ VERDİ Projede planlanan faaliyetler hakkında bilgiler veren İbanoğlu, sportif faaliyetlerde başarılı olan gençleri doğa ve deniz kampına göndereceklerinin müjdesini verdi. Gençlerin geleceğe umutla bakmalarını isteyen İbanoğlu her bir gencin vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençler olmasını dilediğini söyledi.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala projesinde 160 gence malzeme dağıtımı yapıldı.

 

 

Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında hayata geçirilen Oku, Düşün, Spor Yap; Hayatı Yakala projesi devam ediyor. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’da önceki gün yapılan programda spor malzemesi dağıtımı ve turnuvaların kura çekimi gerçekleşti. Programa Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve davetliler katıldı.

 

 

ÖĞRENCİLER SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANACAK

Her türlü kötü ve zararlı alışkanlığa karşı önleyici ve koruyucu tedbirleri almayı amaçlayan projede Pamukkale, Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde ikamet eden 160 öğrenci spor yapacak. Bunun yanı sıra eğiticilerin eğitimi ile düşünce teknikleri ve zihinsel pratik eğitimleriyle öğrencilerin önemli kazanımlar elde etmesi hedefleniyor. Proje sayesinde öğrencilerin spor yapma alışkanlığı kazanıp lisanslı birer sporcu olmalarının önü açılacak.

 

 

İBANOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Projede planlanan faaliyetler hakkında bilgiler veren İbanoğlu, sportif faaliyetlerde başarılı olan gençleri doğa ve deniz kampına göndereceklerinin müjdesini verdi. Gençlerin geleceğe umutla bakmalarını isteyen İbanoğlu her bir gencin vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençler olmasını dilediğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.