Denizli'de 17 yaşındaki genç kız kalp krizinden öldü

YAŞAM 23.05.2017 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 17 yaşındaki genç kız kalp krizinden öldü

Denizli'de hayatının baharında olan, 17 yaşındaki genç kız kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Denizli'de hayatının baharında olan, 17 yaşındaki genç kız kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, aslen Erzurumlu olan, 2000 doğumlu Anafartalar Lisesi 2. sınıf öğrencisi Büşra Gül  Şerifoğlu (17), normal rahatsızlık nedeni ile Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisine,  ailesi tarafından götürüldü. Yapılan tedavi sonrası, serum takılan genç kız kendini iyi hissedince taburcu edildi. Gece uyuduktan sonra sabah uyanan Büşra Gül Şerifoğlu, annesi tarafından yapılan çorbadan içti. Bir anda fenalaşan genç kız evde hayatını kaybetti.   Genç kızın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucuna göre Büşra  Gül Şerifoğlu'nun gizli kalp rahatsızlığı olduğu ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.   Büşra Gül Şerifoğlu, dün  Asri Mezarlık Cami'de kılınan öğle namazından sonra Asri Mezarlık mezarlığına defnedildi.
Denizli'de hayatının baharında olan, 17 yaşındaki genç kız kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Denizli'de hayatının baharında olan, 17 yaşındaki genç kız kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, aslen Erzurumlu olan, 2000 doğumlu Anafartalar Lisesi 2. sınıf öğrencisi Büşra Gül  Şerifoğlu (17), normal rahatsızlık nedeni ile Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisine,  ailesi tarafından götürüldü. Yapılan tedavi sonrası, serum takılan genç kız kendini iyi hissedince taburcu edildi. Gece uyuduktan sonra sabah uyanan Büşra Gül Şerifoğlu, annesi tarafından yapılan çorbadan içti. Bir anda fenalaşan genç kız evde hayatını kaybetti.

 

Genç kızın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucuna göre Büşra  Gül Şerifoğlu'nun gizli kalp rahatsızlığı olduğu ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.

 

Büşra Gül Şerifoğlu, dün  Asri Mezarlık Cami'de kılınan öğle namazından sonra Asri Mezarlık mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.