Denizli'de 19 Bin Nüfuslu Çal ilçesindeki etkinliklere 70 bin kişi katıldı

DENİZLİ 10.09.2019 - 16:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 19 Bin Nüfuslu Çal ilçesindeki etkinliklere 70 bin kişi katıldı

Denizli’nin Çal ilçesinde son iki haftada yapılan iki etkinlikte yaklaşık 70 bin kişiye ev sahipliği yapıldı. 19 bin kişinin yaşadığı Çal ilçesinin Başkanı Fethi Akcan, “Koyun Sudan Geçirme, ardından da Bağbozumu festivalinde yaklaşık 70 bin kişiyi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.   24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Aşağıseyit Koyun Sudan Geçirme ve Çoban Bayramı etkinliğine 2 gün içinde 30 bin kişi katılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Çal 23.Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’ne ise, 3 gün içinde yaklaşık 70 bin kişi katıldı. Festivale Denizli merkezde, İzmir’de ve başka kentlerde oturan Çallılar ve Çallı dostları da büyük ilgi gösterdi.    Üzüm üreticileri başta olmak üzere bölge halkına sosyo-kültürel katkı vermek ve sezon sonunda eğlendirmek için düzenlenen festivale siyasiler ve bürokratların da ilgili yoğun oldu. Çal, 3 gün boyunca adeta uyumadı.   Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İki haftada duble düğün yapmış olduk. 19 bin nüfuslu şirin bir ilçeyiz ve 2 hafta içinde düzenlediğimiz 2 etkinliğe yaklaşık 70 bin kişi katıldı. Katılımcılara ve tüm Çallı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Denizli’nin Çal ilçesinde son iki haftada yapılan iki etkinlikte yaklaşık 70 bin kişiye ev sahipliği yapıldı. 19 bin kişinin yaşadığı Çal ilçesinin Başkanı Fethi Akcan, “Koyun Sudan Geçirme, ardından da Bağbozumu festivalinde yaklaşık 70 bin kişiyi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Aşağıseyit Koyun Sudan Geçirme ve Çoban Bayramı etkinliğine 2 gün içinde 30 bin kişi katılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Çal 23.Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’ne ise, 3 gün içinde yaklaşık 70 bin kişi katıldı. Festivale Denizli merkezde, İzmir’de ve başka kentlerde oturan Çallılar ve Çallı dostları da büyük ilgi gösterdi. 

 

Üzüm üreticileri başta olmak üzere bölge halkına sosyo-kültürel katkı vermek ve sezon sonunda eğlendirmek için düzenlenen festivale siyasiler ve bürokratların da ilgili yoğun oldu. Çal, 3 gün boyunca adeta uyumadı.

 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İki haftada duble düğün yapmış olduk. 19 bin nüfuslu şirin bir ilçeyiz ve 2 hafta içinde düzenlediğimiz 2 etkinliğe yaklaşık 70 bin kişi katıldı. Katılımcılara ve tüm Çallı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.