Denizli'de 2 dolandırıcı aldıkları para ve altınlara dokunamadan yakalandı

ASAYİŞ 15.10.2020 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 2 dolandırıcı aldıkları para ve altınlara dokunamadan yakalandı

Denizli’de kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtan 2 kişi, dolandırdıkları vatandaştan aldıkları yüklü miktarda para ve ziynet eşyalarına el sürmeden, şehir dışına çıkacakları an polisler tarafından yakalandı.   Vatandaşı sabit ev telefonundan arayarak kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtıp, İzmir’de kuyumcu soygunu olduğunu olay yerine kimlik fotokopinizi attıkları yalanıyla kandırdılar. “ Biz hırsızları yakaladık, kaçanlar yurt dışına gider, biz seni kurtarmaya çalışıyoruz, yakalayamadığımız bir şahıs kaldı, yakaladığımız şahıslar ve kaçan kişi fetöcü” diyerek, müştekinin kimlik bilgilerini söyleyip güven kazandıktan sonra ‘evde bulunan altınlar ve paralar üzerinde parmak izi çalışması yapmak ‘ bahanesi ile vatandaşın evine giderek kendisini komiser olarak tanıtan şahıs vatandaşa ait yüklü miktarda para ve ziynet eşyalarını alarak dolandırdı.     Olay sonrası Denizli Emniyet Müdürlülüğü ekiplerinin çalışması sonucu, olaya karışan 2 şüpheli Denizli’den çıkmak üzere bindikleri otobüste dolandırdıkları para ve altınlarla kıskıvrak yakalandı. Vatandaşlardan dolandırdıkları para ve altınları dahi kutusundan çıkarmadan yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.  

Denizli’de kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtan 2 kişi, dolandırdıkları vatandaştan aldıkları yüklü miktarda para ve ziynet eşyalarına el sürmeden, şehir dışına çıkacakları an polisler tarafından yakalandı.

 

Vatandaşı sabit ev telefonundan arayarak kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtıp, İzmir’de kuyumcu soygunu olduğunu olay yerine kimlik fotokopinizi attıkları yalanıyla kandırdılar. “ Biz hırsızları yakaladık, kaçanlar yurt dışına gider, biz seni kurtarmaya çalışıyoruz, yakalayamadığımız bir şahıs kaldı, yakaladığımız şahıslar ve kaçan kişi fetöcü” diyerek, müştekinin kimlik bilgilerini söyleyip güven kazandıktan sonra ‘evde bulunan altınlar ve paralar üzerinde parmak izi çalışması yapmak ‘ bahanesi ile vatandaşın evine giderek kendisini komiser olarak tanıtan şahıs vatandaşa ait yüklü miktarda para ve ziynet eşyalarını alarak dolandırdı.

 

 

Olay sonrası Denizli Emniyet Müdürlülüğü ekiplerinin çalışması sonucu, olaya karışan 2 şüpheli Denizli’den çıkmak üzere bindikleri otobüste dolandırdıkları para ve altınlarla kıskıvrak yakalandı. Vatandaşlardan dolandırdıkları para ve altınları dahi kutusundan çıkarmadan yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.