Denizli'de 2 İlçede Hissedilen Deprem

DENİZLİ 01.02.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2 İlçede Hissedilen Deprem

Aydın Buharkent İlçesi'nde meydana gelen küçük çaplı deprem Sarayköy ve Buldan ilçesi'nde hissedildi.      Denizli'nin sınırlarına yakın olan Aydın Buharkent İlçesi'nde meydana gelen deprem, Denizli Sarayköy ve Buldan İlçesi'nde hissedildi. Deprem saat 00.57 civarında meydana geldi. AFAD'ın web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiye göre 2.5 şiddetinde meydana geldi. Derinlik olarak ise yeryüzüne yakın olduğundan korkuya yol açtı. Depremin derinliği ise 4.64  kilometre'de olduğundan hissedilen 2.8 şiddeti olarak deprem bilgi sisteminden belirtildi. Her hangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.      Detaylar için tıklayınız...     Depremi Hisseden mahalleler ise şöyle; Yakından Uzağa   1-  Kızıldere Mah. (Buharkent-Aydın) 3.1 KM 2- Karataş Mah. (Sarayköy-Denizli) 4.6 KM 3- Karakıran Mah. (Sarayköy-Denizli) 4.9 KM 4-  Bostanyeri Mah. (Buldan-Denizli) 5.16 KM 5- Sazak Mah. (Sarayköy-Denizli) 6.13 KM

Aydın Buharkent İlçesi'nde meydana gelen küçük çaplı deprem Sarayköy ve Buldan ilçesi'nde hissedildi. 

 

 

Denizli'nin sınırlarına yakın olan Aydın Buharkent İlçesi'nde meydana gelen deprem, Denizli Sarayköy ve Buldan İlçesi'nde hissedildi. Deprem saat 00.57 civarında meydana geldi. AFAD'ın web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiye göre 2.5 şiddetinde meydana geldi. Derinlik olarak ise yeryüzüne yakın olduğundan korkuya yol açtı. Depremin derinliği ise 4.64  kilometre'de olduğundan hissedilen 2.8 şiddeti olarak deprem bilgi sisteminden belirtildi. Her hangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

 

 

 Detaylar için tıklayınız...

 

Denizli'de 2 İlçede Hissedilen Deprem

 

Depremi Hisseden mahalleler ise şöyle;

Yakından Uzağa

 

1-  Kızıldere Mah. (Buharkent-Aydın) 3.1 KM

2- Karataş Mah. (Sarayköy-Denizli) 4.6 KM

3- Karakıran Mah. (Sarayköy-Denizli) 4.9 KM

4-  Bostanyeri Mah. (Buldan-Denizli) 5.16 KM

5- Sazak Mah. (Sarayköy-Denizli) 6.13 KM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.