Denizli'de 2 ilçede jandarmadan operasyon 2 gözaltı

ASAYİŞ 27.06.2019 - 19:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2 ilçede jandarmadan operasyon 2 gözaltı

Denizli'nin Buldan ve Sarayköy ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma'dan uyuşturucu yetiştirenlere operasyon düzenlendi.   Denizli'nin Buldan İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı Mücadele Gününe yakışır bir operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkezde düzenledikleri operasyonda H.T. isimli şüpheli ikametinde bulundurduğu Hint keneviri ve uyuşturucu yapımında kullanılan tohumlar ele geçirildi.   Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda, uzun zamandır takip ettiği S.K. Bala Mahallesi'nde ikamet ettiği noktada, balkonda yetiştirdiği 40 kök kenevir ele geçirildi.   Buldan ve Sarayköy İlçelerinden gözaltına alınan H.T. ve S.K. adli işlemleri için, adliyeye sevk edildi.

Denizli'nin Buldan ve Sarayköy ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma'dan uyuşturucu yetiştirenlere operasyon düzenlendi.

 

Denizli'nin Buldan İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı Mücadele Gününe yakışır bir operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkezde düzenledikleri operasyonda H.T. isimli şüpheli ikametinde bulundurduğu Hint keneviri ve uyuşturucu yapımında kullanılan tohumlar ele geçirildi.

 

Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda, uzun zamandır takip ettiği S.K. Bala Mahallesi'nde ikamet ettiği noktada, balkonda yetiştirdiği 40 kök kenevir ele geçirildi.

 

Buldan ve Sarayköy İlçelerinden gözaltına alınan H.T. ve S.K. adli işlemleri için, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.