Denizli'de 2'inci Kez Ege Tekstil Fuarı düzenleniyor

DENİZLİ 16.02.2019 - 01:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2'inci Kez Ege Tekstil Fuarı düzenleniyor

Denizli’de bu yıl ikinci kez İzgi Fuarcılık tarafından düzenlenen EGE TMF  2. Ege Tekstil, Hazır giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Dijital Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı törenle açıldı.     Denizli EGE TMF Tekstil Fuarı 17 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda İtalya, Kore, Cin, İstanbul, Bursa ve Denizli’den toplam 72 firma stant açtı. Fuarda dokuma makinelerinden, kesme makineleri, dijital baskı sistemlerinden, tekstil kimyasallarına kadar birçok ürün sergileniyor. Fuarın açılış törenine Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Makine İmalatçıları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı Mustafa Koltuksuz, makine üreticileri, tekstilciler ve işadamları katıldı.   Fuarın açılış konuşmasını yapan İzgi Fuarcılık Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuarlar Proje Sorumlusu Mustafa Kemal Hızarcıoğlu, ikinci kez Denizli’de fuar düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi. Hızarcıoğlu, “Denizli 20 yılda 5 kıtaya ihracat yapmayı başaran başarılı bir il. Tekstil ve konfeksiyonda da öne çıkan Denizli’de bu fuarı ikinci kez açmak istedik. Kriz söylentilerine rağmen fuarımıza ilgi çok yüksek. İleri teknoloji makineleri Denizlili iş dünyasıyla buluşturduğumuz için mutluyuz” dedi.   Vali Karahan’da açılışta yaptığı konuşmada, “Denizli girişimcileri ve yaptığı ihracatla öne çıkan bir şehir. Tekstil ve konfeksiyonun yoğun olduğu kentimizde bu tür bir fuarın düzenlenmesi çok önemli. İlimizden, çevre illerden ve değişik ülkelerden gelerek fuarda stant açan firmalarımız var. Fuar yatırımcılarımız için güzel bir fırsat” dedi. Konuşmaların ardından tekstil ve konfeksiyon makinesi imalatı ve ihracatı yapan firma yetkililerine plaketleri verildi. Fuarın açılış kurdelesi Vali Hasan Karahan ve davetlilerle birlikte kesildi. Vali Karahan açılışın ardından stantları gezerek sergilenen makinelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.  

Denizli’de bu yıl ikinci kez İzgi Fuarcılık tarafından düzenlenen EGE TMF  2. Ege Tekstil, Hazır giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Dijital Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı törenle açıldı.

 

 

Denizli EGE TMF Tekstil Fuarı 17 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda İtalya, Kore, Cin, İstanbul, Bursa ve Denizli’den toplam 72 firma stant açtı. Fuarda dokuma makinelerinden, kesme makineleri, dijital baskı sistemlerinden, tekstil kimyasallarına kadar birçok ürün sergileniyor. Fuarın açılış törenine Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Makine İmalatçıları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı Mustafa Koltuksuz, makine üreticileri, tekstilciler ve işadamları katıldı.

 

Fuarın açılış konuşmasını yapan İzgi Fuarcılık Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuarlar Proje Sorumlusu Mustafa Kemal Hızarcıoğlu, ikinci kez Denizli’de fuar düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi. Hızarcıoğlu, “Denizli 20 yılda 5 kıtaya ihracat yapmayı başaran başarılı bir il. Tekstil ve konfeksiyonda da öne çıkan Denizli’de bu fuarı ikinci kez açmak istedik. Kriz söylentilerine rağmen fuarımıza ilgi çok yüksek. İleri teknoloji makineleri Denizlili iş dünyasıyla buluşturduğumuz için mutluyuz” dedi.

 

Vali Karahan’da açılışta yaptığı konuşmada, “Denizli girişimcileri ve yaptığı ihracatla öne çıkan bir şehir. Tekstil ve konfeksiyonun yoğun olduğu kentimizde bu tür bir fuarın düzenlenmesi çok önemli. İlimizden, çevre illerden ve değişik ülkelerden gelerek fuarda stant açan firmalarımız var. Fuar yatırımcılarımız için güzel bir fırsat” dedi. Konuşmaların ardından tekstil ve konfeksiyon makinesi imalatı ve ihracatı yapan firma yetkililerine plaketleri verildi. Fuarın açılış kurdelesi Vali Hasan Karahan ve davetlilerle birlikte kesildi. Vali Karahan açılışın ardından stantları gezerek sergilenen makinelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.