Denizli'de 2 kişinin öldürüldüğü cinayetin nedeni belli oldu

ASAYİŞ 08.12.2019 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 2 kişinin öldürüldüğü cinayetin nedeni belli oldu

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde aynı evde kaldığı iki yabancı uyruklu kişiyi bıçakla öldüren zanlı cinayet nedeninin kendisine cinsel istismarda bulundukları için işlediğini iddia etti.   Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 573 Sokak üzerindeki 3 katlı binanın 2. katındaki dairede meydana gelen olayda, Taşmurat N. (26) isimli şahıs aynı evde kaldıkları Feraydun Yagubi (23) ve Lal Mohammad Rezaei (26) isimli arkadaşlarını öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu.     Karakola giderek teslim olan Taşmurat N. Olayın gerçekleştiği eve ekiplerle birlikte geldi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahıslarının birinin boğazı kesilerek diğerinin ise göğsünden ve vücudunun bazı yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Ekiplerin uzun süren incelemelerinin ardından zanlı gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayda hayatını kaybeden iki kişi ise otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.   Olayda ifadesi alınan Taşmurat N. isimli şahıs verdiği ilk ifadede öldürdüğü arkadaşlarının kendisine cinsel istismarda bulundukları için uyudukları sırada odalarına giderek Yagubi ve Rezaei'yi bıçakla öldürdüğünü itiraf etti.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde aynı evde kaldığı iki yabancı uyruklu kişiyi bıçakla öldüren zanlı cinayet nedeninin kendisine cinsel istismarda bulundukları için işlediğini iddia etti.


 

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 573 Sokak üzerindeki 3 katlı binanın 2. katındaki dairede meydana gelen olayda, Taşmurat N. (26) isimli şahıs aynı evde kaldıkları Feraydun Yagubi (23) ve Lal Mohammad Rezaei (26) isimli arkadaşlarını öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu.

 

 

Karakola giderek teslim olan Taşmurat N. Olayın gerçekleştiği eve ekiplerle birlikte geldi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahıslarının birinin boğazı kesilerek diğerinin ise göğsünden ve vücudunun bazı yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Ekiplerin uzun süren incelemelerinin ardından zanlı gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayda hayatını kaybeden iki kişi ise otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

 

Olayda ifadesi alınan Taşmurat N. isimli şahıs verdiği ilk ifadede öldürdüğü arkadaşlarının kendisine cinsel istismarda bulundukları için uyudukları sırada odalarına giderek Yagubi ve Rezaei'yi bıçakla öldürdüğünü itiraf etti.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.