Denizli'de 200 polisle asayiş uygulaması: 8 gözaltı

ASAYİŞ 26.10.2017 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 200 polisle asayiş uygulaması: 8 gözaltı

Denizli’de, 200 polisle bazı bölgelerde yapılan uygulamalarda üzerinde uyuşturucu bulunan 1 kişi ve kimlik belgesi olmayan 7 Suriyeli ile birlikte toplam 8 kişi gözaltına alındı.   Denizli Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi ve Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 200 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında 8 kişi gözaltına alınırken, 15 gram uyuşturucu ele geçirildi.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Karşıyaka ve Sevindik mahallelerinde ülkeye kaçak giriş yapan kişilere ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Asayiş Şube'den yaklaşık 200 polisin katıldığı operasyonda şüpheli bulunan kişiler kontrol edildi. Ekipler, ayrıca otomobilleri durdurup arama yaptı. Yaklaşık 2 saat içerisinde 140 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 56 araç arandı. Aramalarda otomobilinde ruhsatsız tüfek ele geçirilen bir kişiye idari para cezası uygulanırken, polisleri görünce kaçan ve kovalamaca sonunda yakalanıp üzerinde 15 gram esrar bulunan bir kişi de gözaltına alındı.   Ayrıca kimlik belgeleri olmayan Suriye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Suriyeliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Denizli’de, 200 polisle bazı bölgelerde yapılan uygulamalarda üzerinde uyuşturucu bulunan 1 kişi ve kimlik belgesi olmayan 7 Suriyeli ile birlikte toplam 8 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi ve Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 200 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında 8 kişi gözaltına alınırken, 15 gram uyuşturucu ele geçirildi.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Karşıyaka ve Sevindik mahallelerinde ülkeye kaçak giriş yapan kişilere ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Asayiş Şube'den yaklaşık 200 polisin katıldığı operasyonda şüpheli bulunan kişiler kontrol edildi. Ekipler, ayrıca otomobilleri durdurup arama yaptı. Yaklaşık 2 saat içerisinde 140 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 56 araç arandı. Aramalarda otomobilinde ruhsatsız tüfek ele geçirilen bir kişiye idari para cezası uygulanırken, polisleri görünce kaçan ve kovalamaca sonunda yakalanıp üzerinde 15 gram esrar bulunan bir kişi de gözaltına alındı.

 

Ayrıca kimlik belgeleri olmayan Suriye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Suriyeliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.