Denizli'de 23 yaşındaki gençten haber alınamıyor

DENİZLİ 17.11.2020 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 23 yaşındaki gençten haber alınamıyor

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde kahvaltı yaptıktan sonra işe gidiyorum diye evden ayrılan Emre Gökharman isimli gençten haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Emre Gökharman, annesi ile dün sabah 10.00'da kahvaltı yaptıktan sonra 'işe gidiyorum' diye evden çıktı. Daha sonra işe gitmediği öğrenilen Gökharman'ın telefonuna ulaşılamadı. Ailenin tüm aramalarına rağmen haber alınamayan genç için yakınları Kınıklı Karakolu’na kayıp ihbarında bulundu.    Ailesi Emre Gökharman'ı gören veya duyan olursa 112 yada babası İbrahim Gökharman'ın numarası olan 0 542 796 55 78 telefonu araması istendi. (haberdenizli)

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde kahvaltı yaptıktan sonra işe gidiyorum diye evden ayrılan Emre Gökharman isimli gençten haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Emre Gökharman, annesi ile dün sabah 10.00'da kahvaltı yaptıktan sonra 'işe gidiyorum' diye evden çıktı. Daha sonra işe gitmediği öğrenilen Gökharman'ın telefonuna ulaşılamadı. Ailenin tüm aramalarına rağmen haber alınamayan genç için yakınları Kınıklı Karakolu’na kayıp ihbarında bulundu.

 

 Ailesi Emre Gökharman'ı gören veya duyan olursa 112 yada babası İbrahim Gökharman'ın numarası olan 0 542 796 55 78 telefonu araması istendi. (haberdenizli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.