Denizli'de 25 Nisan'da Nerelerde Elektrik Kesintisi Olacak ?

DENİZLİ 24.04.2019 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 25 Nisan'da Nerelerde Elektrik Kesintisi Olacak ?

Denizli'de bugün ve yarın nerelerde elektrik kesintisi yaşanacak ? AYDEM tarafından planlanan kesintilerde elektriklerin saat kaçta geleceğine dair tüm detaylar da belirtiliyor.     Denizli'de nerelerde elektrikler kesilecek ? Denizli Elektrik kesintisi ? Denizli Elektrik Kesintisi Programı ? Nerelerde Elektrik Kesintisi var ?     Denizli'de elektrik kesintisi yaşayan ilçelere saat kaçta elektrik verilecek? Tüm detaylar haberimizde... Elektrik hayatın en önemli enerji kaynakları arasında yer alırken, elektrik kesintisi durumunda birçok iş aksayabiliyor. AYDEM elektrik kesintisi programını açıkladı. Denizli'de  25 Nisan 2019 Perşembe günü hangi ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesilecek?     25 Nisan Perşembe Günü Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler   SARAYKÖY  İLÇESİ 25.04.2019 Elektrik Kesintisi Programı -1 Başlama Saati: 10:00 Bitiş Saati: 15:00 Kesinti Sebebi: Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle Kesintiden Etkilenecek Bölge ve Semtler: Yeşilyurt Mahallesinin Tamamı kesintiden etkilenecektir.   PAMUKKALE  İLÇESİ 25.04.2019 Elektrik Kesintisi Programı -1 Başlama Saati: 09:00 Bitiş Saati: 14:00 Kesinti Sebebi: Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle Kesintiden Etkilenecek Bölge ve Semtler: Cankurtaran Mahallesi: Tekke Küme Evleri Mevki, Karataş Yolu, Saraybosna Caddesi ve bağlı ara sokaklar kesintiden etkilenecektir.    

Denizli'de bugün ve yarın nerelerde elektrik kesintisi yaşanacak ? AYDEM tarafından planlanan kesintilerde elektriklerin saat kaçta geleceğine dair tüm detaylar da belirtiliyor.

 

 

Denizli'de nerelerde elektrikler kesilecek ? Denizli Elektrik kesintisi ? Denizli Elektrik Kesintisi Programı ? Nerelerde Elektrik Kesintisi var ?

 

 

Denizli'de elektrik kesintisi yaşayan ilçelere saat kaçta elektrik verilecek? Tüm detaylar haberimizde...

Elektrik hayatın en önemli enerji kaynakları arasında yer alırken, elektrik kesintisi durumunda birçok iş aksayabiliyor. AYDEM elektrik kesintisi programını açıkladı. Denizli'de  25 Nisan 2019 Perşembe günü hangi ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesilecek?

 

 

25 Nisan Perşembe Günü Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler

 

SARAYKÖY  İLÇESİ 25.04.2019 Elektrik Kesintisi Programı -1

Başlama Saati: 10:00

Bitiş Saati: 15:00

Kesinti Sebebi: Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle

Kesintiden Etkilenecek Bölge ve Semtler: Yeşilyurt Mahallesinin Tamamı kesintiden etkilenecektir.

 

PAMUKKALE  İLÇESİ 25.04.2019 Elektrik Kesintisi Programı -1

Başlama Saati: 09:00

Bitiş Saati: 14:00

Kesinti Sebebi: Arıza Onarım Ve Bakım Nedeniyle

Kesintiden Etkilenecek Bölge ve Semtler: Cankurtaran Mahallesi: Tekke Küme Evleri Mevki, Karataş Yolu, Saraybosna Caddesi ve bağlı ara sokaklar kesintiden etkilenecektir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.