Denizli’de 250 girişimci eğitimi

EKONOMİ 04.10.2018 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 250 girişimci eğitimi

Denizli İŞKUR ile Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği, on ayrı grupta iki yüz elli vatandaş Girişimcilik Eğitim Programına katılım sağlayacak. Engelli, eski hükümlü ve dezavantajli gruptaki bireylerin katılımının öncelik sağlandığı girişimcilik eğitim programlarının yedinci grubu 01.10.2018 tarihinde eğitim almaya başladı.   Küçük ve orta ölçekli işletme kurmak isteyen vatandaşların KOSGEB hibe desteğinden faydalanabilmesi için; ayrıca engelli ve eski hükümlü bireylerin işletme kurma aşamasında İŞKUR hibe desteğinden faydalanabilmesi için İŞKUR’un düzenlemiş olduğu girişimcilik eğitim programlarına katılması gerekiyor.       Girişimcilik eğitim programlarına katılabilmek için; 18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, aynı eğitim modülünü daha önce tamamlamamış olmak yeterli. Girişimcilik eğitim programına katılmak isteyen vatandaşlar, KOSGEB web sitesi e-devlet bölümünden ön başvurularını yapabilirler.

Denizli İŞKUR ile Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği, on ayrı grupta iki yüz elli vatandaş Girişimcilik Eğitim Programına katılım sağlayacak. Engelli, eski hükümlü ve dezavantajli gruptaki bireylerin katılımının öncelik sağlandığı girişimcilik eğitim programlarının yedinci grubu 01.10.2018 tarihinde eğitim almaya başladı.

 

Küçük ve orta ölçekli işletme kurmak isteyen vatandaşların KOSGEB hibe desteğinden faydalanabilmesi için; ayrıca engelli ve eski hükümlü bireylerin işletme kurma aşamasında İŞKUR hibe desteğinden faydalanabilmesi için İŞKUR’un düzenlemiş olduğu girişimcilik eğitim programlarına katılması gerekiyor.

 

 

 

Girişimcilik eğitim programlarına katılabilmek için; 18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, aynı eğitim modülünü daha önce tamamlamamış olmak yeterli. Girişimcilik eğitim programına katılmak isteyen vatandaşlar, KOSGEB web sitesi e-devlet bölümünden ön başvurularını yapabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.