Denizli’de 26 kişilik uyuşturucu çetesi çökertildi

DENİZLİ 01.03.2018 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de 26 kişilik uyuşturucu çetesi çökertildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonundan 26 kişilik çete çökertildi. Çete üyelerinden 2’si ceza evinde tutuklu, 23 kişi gözaltına alındı. Çete üyesi 1 kişinin arama çalışmaları devam ediyor.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu maddeler ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor.   Jandarma ekipleri liderliğini O.K. İsimli şahsın yaptığı 26 kişiden oluşan organize suç örgütünün Denizli ilinde Bozkurt, Çardak, Honaz ilçe merkezi ve mahallelerinde halk arasında torbacı tabir edilen usulle uyuşturucu madde (eroin, uyuşturucu hap) ticareti yaptıkları, halk içerisinde fişek tabir edilen ve ortalama tanesi (0.2) gr. ağırlığında eroin, metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap satarak "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu örgütlü olarak işledikleri duyumunun alınması üzerine harekete geçti.   Yapılan araştırma, soruşturma ve istihbarı çalışmalar neticesinde; 27 Şubat 2018 günü saat 07.00'dan itibaren Denizli il merkezi, Bozkurt, Çardak ve Honaz ilçeleri ile Afyonkarahisar ili Dazkırı İlçesi’nde toplam (28) adreste (11 jandarma bölgesi, 17 polis bölgesi ) eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.     27 Şubat 2017 tarihinde icra edilen operasyon esnasında şüphelilerin üstlerinde, araçlarında, evlerinde, işyerlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, (31) gram eroin, (8) gram esrar, (84) adet suboxene hap, (1) adet hassas terazi, (8) adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat, (830) tl uyuşturucu satışından elde edilen para, (4) adet kurusıkı tabanca, (5) adet ruhsatsız av tüfeği, (29) adet değişik çaplarda fişek ıle (1) adet kama ele geçirdi.   Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Operasyon kapsamında; (26) şüpheliden (2)'si cezaevinde tutuklu, (23) şüpheli gözaltında, (1) şüphelinin ise yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir denildi.    

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonundan 26 kişilik çete çökertildi. Çete üyelerinden 2’si ceza evinde tutuklu, 23 kişi gözaltına alındı. Çete üyesi 1 kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu maddeler ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor.

 

Jandarma ekipleri liderliğini O.K. İsimli şahsın yaptığı 26 kişiden oluşan organize suç örgütünün Denizli ilinde Bozkurt, Çardak, Honaz ilçe merkezi ve mahallelerinde halk arasında torbacı tabir edilen usulle uyuşturucu madde (eroin, uyuşturucu hap) ticareti yaptıkları, halk içerisinde fişek tabir edilen ve ortalama tanesi (0.2) gr. ağırlığında eroin, metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap satarak "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu örgütlü olarak işledikleri duyumunun alınması üzerine harekete geçti.

 

Yapılan araştırma, soruşturma ve istihbarı çalışmalar neticesinde; 27 Şubat 2018 günü saat 07.00'dan itibaren Denizli il merkezi, Bozkurt, Çardak ve Honaz ilçeleri ile Afyonkarahisar ili Dazkırı İlçesi’nde toplam (28) adreste (11 jandarma bölgesi, 17 polis bölgesi ) eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.

 

 

27 Şubat 2017 tarihinde icra edilen operasyon esnasında şüphelilerin üstlerinde, araçlarında, evlerinde, işyerlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, (31) gram eroin, (8) gram esrar, (84) adet suboxene hap, (1) adet hassas terazi, (8) adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat, (830) tl uyuşturucu satışından elde edilen para, (4) adet kurusıkı tabanca, (5) adet ruhsatsız av tüfeği, (29) adet değişik çaplarda fişek ıle (1) adet kama ele geçirdi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Operasyon kapsamında; (26) şüpheliden (2)'si cezaevinde tutuklu, (23) şüpheli gözaltında, (1) şüphelinin ise yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.