Denizli'de 26 öğretmen gözaltına alındı

GÜNDEM 06.12.2016 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 26 öğretmen gözaltına alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de 26 öğretmen gözaltına alındı

Denizli’de FETÖ/PDY yönelik operasyonlar devam ediyor. Bylock uygulamasını kullandıkları tespit edilen 26 öğretmen gözaltına alındı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  (KOM) ekipleri, FETÖ/PDY örgütünün şifreli haberleşme programı olan Bylock kullandıkları iddia edilen daha önce meslekten ihraç edilen 47 öğretmenin 26’sı gözaltına alındı.   Gözaltına alınan 26 öğretmen, sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de 26 öğretmen gözaltına alındı

Denizli’de FETÖ/PDY yönelik operasyonlar devam ediyor. Bylock uygulamasını kullandıkları tespit edilen 26 öğretmen gözaltına alındı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  (KOM) ekipleri, FETÖ/PDY örgütünün şifreli haberleşme programı olan Bylock kullandıkları iddia edilen daha önce meslekten ihraç edilen 47 öğretmenin 26’sı gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 26 öğretmen, sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.