Denizli'de 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı

ASAYİŞ 21.05.2019 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Denizli Acıpayam İlçesinde 2 minibüs ve 1 otomobilin karıştığı trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.   Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza, Dodurga Mahallesi'nden ilçe merkezi istikametinde seyir halindeyken 20 Y 6822 plakalı minibüs aşılamalar mevkisinde karşı yönden gelen 20 KC 886 plakalı minibüs ve 20 FK 027 plakalı otomobil ile çarpıştı.     Meydana gelen trafik kazasında Elvan O., İbrahim B., Şenay Y., Şükran Ü., Ramazan Ç., Mustafa Ç., ve Şerife G. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İtfaiye,Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olan Şükran Ü. önce Acıpayam Devlet Hastanesine ardından Denizli'ye sevk edildi. Diğer yaralılar sağlık kontrolleri yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Acıpayam İlçesinde 2 minibüs ve 1 otomobilin karıştığı trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

 

Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza, Dodurga Mahallesi'nden ilçe merkezi istikametinde seyir halindeyken 20 Y 6822 plakalı minibüs aşılamalar mevkisinde karşı yönden gelen 20 KC 886 plakalı minibüs ve 20 FK 027 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 

 

Meydana gelen trafik kazasında Elvan O., İbrahim B., Şenay Y., Şükran Ü., Ramazan Ç., Mustafa Ç., ve Şerife G. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İtfaiye,Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olan Şükran Ü. önce Acıpayam Devlet Hastanesine ardından Denizli'ye sevk edildi. Diğer yaralılar sağlık kontrolleri yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.