Denizli'de 3 çocuk babası genç adam hayatını kaybetti

YAŞAM 19.10.2020 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 3 çocuk babası genç adam hayatını kaybetti

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde 3 çocuk babası genç adam, iddiaya göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Babadağ İlçesi Bekirler Mahallesi’nde ikamet eden 36 yaşındaki Seyhan Kesgin, evinde fenalaştı. Ailesinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kesgin’i ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.   Hastaneye kaldırılan Kesgin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kendisinde panik atak olduğu belirtilen Seyhan Kesgin’in kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesgin’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi.   Evli ve 3 çocuk babası Kesgin, kendi evinin altında dokuma işi ile uğraştığı, aynı zamanda AK Parti Babadağ İlçe Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtildi. Kesgin’in cenazesi otopsiden sonra toprağa verileceği belirtildi.   Herkes tarafından sevilen ve güler yüzlü bir insan olduğu belirtilen Kesgin’in ölüm haberi ailesi, akrabaları ve AK Parti camiasını yasa boğdu.

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde 3 çocuk babası genç adam, iddiaya göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Babadağ İlçesi Bekirler Mahallesi’nde ikamet eden 36 yaşındaki Seyhan Kesgin, evinde fenalaştı. Ailesinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kesgin’i ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

 

Hastaneye kaldırılan Kesgin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kendisinde panik atak olduğu belirtilen Seyhan Kesgin’in kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesgin’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

 

Evli ve 3 çocuk babası Kesgin, kendi evinin altında dokuma işi ile uğraştığı, aynı zamanda AK Parti Babadağ İlçe Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtildi. Kesgin’in cenazesi otopsiden sonra toprağa verileceği belirtildi.

 

Herkes tarafından sevilen ve güler yüzlü bir insan olduğu belirtilen Kesgin’in ölüm haberi ailesi, akrabaları ve AK Parti camiasını yasa boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.