Denizli’de 3 İlçede Su kesintisi

DENİZLİ 06.03.2021 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de 3 İlçede Su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, ana şebeke arızaları, alt yapı çalışmaları ve içme suyu deposunda bakım ve tamir çalışmaları nedeniyle 06 Mart Cumartesi günü 3 ilçede 7 mahallede su kesintisine gidecek.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün ana şebeke arızaları, alt yapı çalışmaları ve içme suyu deposunda bakım ve tamir çalışmaları nedeniyle su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 06 Mart 2021 Cumartesi (bugün) günü Pamukkale, Merkezefendi ve Çameli İlçesi’nde 7 mahallede su kesintisi uygulanacağı belirtildi.   Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecektir.   Su kesintisinin yaşanacağı mahalleler;  

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, ana şebeke arızaları, alt yapı çalışmaları ve içme suyu deposunda bakım ve tamir çalışmaları nedeniyle 06 Mart Cumartesi günü 3 ilçede 7 mahallede su kesintisine gidecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün ana şebeke arızaları, alt yapı çalışmaları ve içme suyu deposunda bakım ve tamir çalışmaları nedeniyle su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 06 Mart 2021 Cumartesi (bugün) günü Pamukkale, Merkezefendi ve Çameli İlçesi’nde 7 mahallede su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

 

Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecektir.

 

Su kesintisinin yaşanacağı mahalleler;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.