Denizli'de 3 isime yeni görev!

GÜNDEM 09.10.2018 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 isime yeni görev!

Cumhurbaşkanlığı politika kurulları üyeliklerine getirilen isimler belli oldu. Denizli'de 3 isim listede yer aldı. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Bakan Yardımcılığına atanan Eski Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay'da yer aldı.   Cumhurbaşkanlığı politika kurulları üyeliklerine getirilen isimler Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan atamalarda, Sağlık ve Gıda Politikalar Kurulu üyeliğine Sema Ramazanoğlu, Ekonomi Politikalar Kurulu üyeliğine Nihat Zeybekci ve Mehmet Karabay, Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyeliğine atandı.   Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre politika kurullarına atanan üyeler şu şekilde;    

Cumhurbaşkanlığı politika kurulları üyeliklerine getirilen isimler belli oldu. Denizli'de 3 isim listede yer aldı. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Bakan Yardımcılığına atanan Eski Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay'da yer aldı.

 

Cumhurbaşkanlığı politika kurulları üyeliklerine getirilen isimler Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan atamalarda, Sağlık ve Gıda Politikalar Kurulu üyeliğine Sema Ramazanoğlu, Ekonomi Politikalar Kurulu üyeliğine Nihat Zeybekci ve Mehmet Karabay, Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyeliğine atandı.

 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre politika kurullarına atanan üyeler şu şekilde;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.