Denizli'de 3 kaçak yakalanarak tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2019 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 kaçak yakalanarak tutuklandı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde yakalama kararı bulunan 3 kişi düzenlenen operasyonla emniyet güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Edinilen bilgiye göre Çivril’de haklarında yakalama kararı olan üç zanlı, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınarak tutuklandı.   4 ekip ve 13 personelle düzenlenen operasyonda, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan hakkında 1 Yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan B. G., kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan hakkında 2 Yıl 1 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası ve yakalama emri bulunan S.D., Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan hakkında 5 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası ve yakalama emri bulunan Y. A. ikametlerinde göz altına alınarak tutuklandılar.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde yakalama kararı bulunan 3 kişi düzenlenen operasyonla emniyet güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril’de haklarında yakalama kararı olan üç zanlı, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınarak tutuklandı.

 

4 ekip ve 13 personelle düzenlenen operasyonda, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan hakkında 1 Yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan B. G., kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan hakkında 2 Yıl 1 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası ve yakalama emri bulunan S.D., Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan hakkında 5 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası ve yakalama emri bulunan Y. A. ikametlerinde göz altına alınarak tutuklandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.