Denizli'de 3 Katlı Apartmanda Yangın Çıktı

DENİZLİ 13.03.2019 - 18:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 Katlı Apartmanda Yangın Çıktı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.   Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın tekstil atölyesi olarak kullanıldığı belirtilen  çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında tekstil atölyesi olarak kullanılan kısımdan dumanlar yükselmeye başladı. Olayı gören mahalle sakinleri  Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak diğer katlara sıçramadan söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmazken  çatı katı kullanılamaz hale geldi. Yapılan ilk incelemeler doğrultusunda  yangının çıkma sebebi belirlenemedi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

 

Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın tekstil atölyesi olarak kullanıldığı belirtilen  çatı katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında tekstil atölyesi olarak kullanılan kısımdan dumanlar yükselmeye başladı. Olayı gören mahalle sakinleri  Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak diğer katlara sıçramadan söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmazken  çatı katı kullanılamaz hale geldi. Yapılan ilk incelemeler doğrultusunda  yangının çıkma sebebi belirlenemedi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.