Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılı kutlandı

DENİZLİ 30.08.2020 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yılı kutlandı

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Korona virüs tedbirleri altında gerçekleşen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Program Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.    Valilik önünde yapılan ve korona virüs salgını tedbirlerinin alındığı törene Vali Ali Fuat Atik, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri ve beraberindeki protokol katıldı. Valilik, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrası tören sona erdi.  

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Korona virüs tedbirleri altında gerçekleşen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.


Program Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

 

 Valilik önünde yapılan ve korona virüs salgını tedbirlerinin alındığı törene Vali Ali Fuat Atik, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri ve beraberindeki protokol katıldı. Valilik, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrası tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.