Denizli’de 35 yaşındaki genç adam kayıp

ASAYİŞ 17.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 35 yaşındaki genç adam kayıp

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan 35 yaşındaki genç adamdan 7 gündür haber alınamıyor. Aile hayatından endişe duyuyor.   Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan Okan Karaca (35) kayıplara karıştı. 11 Haziran’dan bu yana kayıp olan 35 yaşındaki Karaca için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin hayatından endişe duyduğu Karaca’nın ailesi ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre ailesi ve 2 ablası ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşayan Okan Karaca, 9 Haziran’da evden işe gitmek için ayrıldı. Bir restoranda garson olarak çalışan Karaca, o gün eve dönmedi. 10 Haziran’ı şehir merkezindeki bir otelde geçiren Karaca, 11 Haziran’da ise otelden ayrıldı. Otelden ayrılınca son kez annesi Tülay Karaca ile görüşen Karaca, “eve geliyorum” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın 20 dakika sonrasında telefonun kapandığı öğrenildi.   Aile 4 gün sonra geçen Perşembe günü jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma kayıp Karaca’yı bulmak için çalışma başlattı. Abla Karaca, kaybolan kardeşine şu sözlerle seslendi: “Okan haber ver oğlum. Buradayım de bize de yeter. Okan neredesin oğlum. Tek bir haber ver. Kime haber vermek istiyorsan ver. Başına bir iş mi geldi korkuyoruz. Haber ver oğlum. " Abla; Kardeşini görenlerin Polise ya da 0542 295 22 14 numaralı hatta bilgi vermelerini istedi.

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan 35 yaşındaki genç adamdan 7 gündür haber alınamıyor. Aile hayatından endişe duyuyor.

 

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan Okan Karaca (35) kayıplara karıştı. 11 Haziran’dan bu yana kayıp olan 35 yaşındaki Karaca için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin hayatından endişe duyduğu Karaca’nın ailesi ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre ailesi ve 2 ablası ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşayan Okan Karaca, 9 Haziran’da evden işe gitmek için ayrıldı. Bir restoranda garson olarak çalışan Karaca, o gün eve dönmedi. 10 Haziran’ı şehir merkezindeki bir otelde geçiren Karaca, 11 Haziran’da ise otelden ayrıldı. Otelden ayrılınca son kez annesi Tülay Karaca ile görüşen Karaca, “eve geliyorum” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın 20 dakika sonrasında telefonun kapandığı öğrenildi.

 

Aile 4 gün sonra geçen Perşembe günü jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma kayıp Karaca’yı bulmak için çalışma başlattı. Abla Karaca, kaybolan kardeşine şu sözlerle seslendi: “Okan haber ver oğlum. Buradayım de bize de yeter. Okan neredesin oğlum. Tek bir haber ver. Kime haber vermek istiyorsan ver. Başına bir iş mi geldi korkuyoruz. Haber ver oğlum. " Abla; Kardeşini görenlerin Polise ya da 0542 295 22 14 numaralı hatta bilgi vermelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.